08-17-2005, 03:38 PM
NIN są genialni, tylko że trochę zawalili z ostatnim albumem. Co do remixów to wszystkie wersje The Perfect Drug, ta piosenka jest po prostu genialna nie mówiąc już o teledysku. Kocham za cudowne brzmienie werbla 

RagnaRock napisał(a):NIN są genialni, tylko że trochę zawalili z ostatnim albumem. Co do remixów to wszystkie wersje The Perfect Drug, ta piosenka jest po prostu genialna nie mówiąc już o teledysku. Kocham za cudowne brzmienie werbla
Isis napisał(a):NIN to moim zdaniem jeden z najlepszych istniejących zespołów. Nowa płyta trochę spokojniejsza ale miło się słucha =). Chociaż moim zdaniem najlepsza jest koncertówka , ma niezły klimat.O tak! Wyrąbana w kosmos
Pearl napisał(a):Oj taak...Jestem pewna , że fajnie popatrzeć na TrentaIsis napisał(a):NIN to moim zdaniem jeden z najlepszych istniejących zespołów. Nowa płyta trochę spokojniejsza ale miło się słucha =). Chociaż moim zdaniem najlepsza jest koncertówka , ma niezły klimat.O tak! Wyrąbana w kosmosAle DVD jeszcze lepsza. Moża oprócz słuchania popatrzeć
![]()
Hethell napisał(a):jakos przypakowal slyszalam a i w dluzszych wlosach mu lepiej byloNo tak. Napakował się strasznie ... Wygląda jak świnka dosłownie
Pearl napisał(a):Hethell napisał(a):jakos przypakowal slyszalam a i w dluzszych wlosach mu lepiej byloNo tak. Napakował się strasznie ... Wygląda jak świnka dosłownieDłuższe włosy u Trenta też się jakoś lepiej sprawdzały
No, ale nie o jego wyglądzie mamy tu dyskutować przeca
Dżemik napisał(a):Pytanie mam: Czy reszta utworow z With Teeth przypomina The Hand That Feeds? Rozchodzi mi sie o to, czy pozostale utwory sa rownie melodyjne i przebojowe? Bo o ile mnie pamiec nie myli, to starsze utwory NIN byly troszke trudniejsze w odobiorze, a Trentowi blizej bylo do Ulver, czy tam Folkstorm, niz do wesolego rocka z ww. utworu.. To jak to jest z With Teeth? Plyta bardziej przystepna od pozostalych?Hmm ... Bo ja wiem ... Jak dla mnie są nawet dość melodyjne, ale chyba nie takie przebojowe