Ignorancie :D nie jestem wszechwiedzący ale idę o zakład że Twoja znajomość BM ogranicza się do parudziesięciu zespołów.
Co do Darkthrone - nie wiem co w nich z cherubinków. Gylve ma trochę wyłupiaste oczy. Poza tym bazujesz na zdjęciach z netu.
Ja nic do corpsepaintingu (męskiego czy żeńskiego) nie mam

a wręcz przeciwnie... lubię jak kobitka jest bladziuchna jak ściana i ma oczka czarną kredką podkreślone :]
hmmm, ale fakt że czasem ten corpsepainting śmiesznie wygląda...
http://www.ruthlessreviews.com/top10/10blackmetal.html 
Nie lubie gdy ktoś naśmiewa się z...
ehh...co za niekturzy tutaj za pierdoly pisza...corpse painting jest czasem potrzebny w black metalu i niewazne czy maja ladnie wygladac bo jak powiedzial(a) insvind nie jest to na pokaz mody.
Ale co poniektórzy tego nie rozumieją. To tak samo jakby powiedzieć że Szkoci są gejami bo chodzą w sukienkach, a facetów noszących brody nie stać na żyletki. Po prostu brak świadomości co oznacza corpsepaint powoduje właśnie takie ukierunkowanie dyskusji.
jak dla mnie to zabawny makijaz miał Immortal

a co do CP u kobiet to zdecydowanie nieciekawe :/
Potem Astarciaczki zrezygnowały z takiego make - upu. Czesc Sukkuba, pozdrowienia od wielbiciela Twojego malarstwa ze szczecina, hehehe. I pozdro dla Agofa, hrr hrr.
heh prawda jest taka, że od paru ładnych miesięcy nie widzę świata poza jedną taką z mocno podkreślonymi oczami...
Wniosek: mój stosunek do corpsepaintingu jak najbardziej pozytywny

selbsmord napisał(a):http://strefa.rockmetal.art.pl/sylwetki/astarte.htm
Panie z Astarte o wiele lepiej wyglądają bez "makijażu"
Ale za to wygladaja bardziej pozersko.Jak juz se robia foty bez tapety, to niech sobie przynajmniej zalatwia latexowe wdzianka sado-maso zeby to jakos bardziej true wygladalo.
Nie inaczej!
Corpse Paint jest ok wtedy gdy kapela majaca go na ryju reprezentuje soba zdolnosci posługiwania sie instrumentami. Wiekszosc gowna ktora nie umie posługiwac sie instrumentami pomaga sobie corpsem

O nie,nie,nie rozumiem...facetów:*:*:* ale dajs pokoj dziewczyna i corpse paint = porazka jak to mowil jeden z moich poprzednikow

Co do wczesniejszego zdjecia tez myslalam ze to faceci

corpse paint szpeci płec piekna (swoja droga panie w takim otoczeniu jak widac na zalaczonym obrazku tez nie wygladaja szczegolnie

)
Rumian napisał(a):corpse paint szpeci płec piekna (swoja droga panie w takim otoczeniu jak widac na zalaczonym obrazku tez nie wygladaja szczegolnie
)
Jep sie, zdjecie jest zajebiste, a panie wygladaja totalnie true.
10/10
Nie inaczej!