Kalin - skad ty zassales wilm z moim starym ?? Kurde musze popytac kumpli czy nie zamiescili tego w necie

popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
Scully napisał(a):popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
To chyba to samo, którym rozgrzewałem się przed ostatnim wejściem do Deko :?
aXe Rose napisał(a):Scully napisał(a):popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
A ja na imprezie tydzień temu... ono nie ma jakiegoś dziwnego posmaku czasem słodkawego?

Scully napisał(a):aXe Rose napisał(a):Scully napisał(a):popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
A ja na imprezie tydzień temu... ono nie ma jakiegoś dziwnego posmaku czasem słodkawego? 
Dokładnie, bo to jest nalewka wiśniowa... Ostatnim razem mi troszkę zaszkodziła, bo została mi 1/15 butelki i musiałem to już wywalić do śmieci :? Bo czułem że się zbełtam... Od tego czasu pijam tylko cytrynową

Cytat:Dokładnie, bo to jest nalewka wiśniowa...
aaa... fajnie, że pamiętasz
swoją drogą mieliśmy wczoraj robić taki show z żulem spod bloku, ale nas olał

jakby nie było bedzie bardzo miło
no coz podobny filmik jak z ta oksana,roksana,nie wiem,jakos sie nazywala,ale na tm samym poziomie (inteligencji)

metallgirl napisał(a):no coz podobny filmik jak z ta oksana,roksana,nie wiem,jakos sie nazywala,ale na tm samym poziomie (inteligencji) 
I oboje podobnej urody byli..
Dżemik napisał(a):metallgirl napisał(a):no coz podobny filmik jak z ta oksana,roksana,nie wiem,jakos sie nazywala,ale na tm samym poziomie (inteligencji) 
I oboje podobnej urody byli..
Taaa,szkoda,ze tez nie powiedzial,ze sie interesuje nauka,i ,ze nie zaprezentowal swojego tanca