Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Akurat, czyli poezja SKA-kana ;]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
niewiele tu po mnie niewiele tu po mnie esy floresy fantasmagorie

No rzeczywiscie super zespol
Widziałem ich na żywo we Wrocławiu i....zespół jest świetny..Jeszcze te kvltowe teksty typu :Śpiewam , tańczę i jem pomarańcze.
Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?
Słyszałem z niej jeden utwór i tak raczej średnio mi przypadł do gustu. Poza tym spotkałem się z opinią że gorsza jest od poprzedniczki.
Ja na razie znam tylko singlowe "Fantasmagorie" i coś czuję, że całość usłyszę dopiero na którymś z koncertów. Na pewno na festiwalu reggae na początku sierpnia, gdy mają wystąpić w mojej okolicy.
Kamael napisał(a):Jak nowa płyta się prezentuje? Ktoś słuchał?

Ja sluchal. Faktycznie, troszke gorsza od poprzedniczki, ale jednak ponizej pewnego poziomu Akurat nie schodzi. Jesli chodzi o kompozycje, to Fantasmagorie plasuje sie chyba dokladnie pomiedzy obiema wczesniejszymi plytami [moze z malym wskazaniem na Pomarancze].
Wczoraj, chyba po 1,5 roku słyszałem Akurat na żywo, zagrali kilka nowych kawałków. Krótko mówiąc - dla mnie tragedia. Zupełnie się nie sprawdzają, nie porywają, nie chwytają. Kiedy je zagrali przestrzeń pod sceną robiła się dziwnie pusta, by nie było centymetra miejsca, gdy grali "Hahahaczyk", czy inne hity z "Pomarańczy". Chyba nie jestem sam w swojej opinii. Tak naprawdę z nowości podobały mi się tylko "Fantasmagorie".

Już wcześniej nie miałem ochoty słuchać nowej płyty, ale teraz tymbardziej po nią nie sięgnę.
Mówisz pewnie o festiwalu reggae w Gorzycach? Wink Oi, oi, oi ... Aż tak źle? ...
Tak, o festiwalu. Moim zdaniem źle, ale ja teraz już mało słucham takiej muzyki, może dlatego już mnie nie ruszyli.
Grają teraz jakoś dziwnie ;/.
słuchałam ostatnio albumu fantasmagorie i ogólnie jest ok. odpisujcie jakie macie albumy i czy wogóle ktoś na tym forum lubi happysad?
przypuszczam ze watpie, nie to forum
zaraz zostaniesz zapewne zjechana
kurwa nastepny pokemon albo prowokacja
Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie) Smile
Black_Heart664 napisał(a):Zespół znany mi od bardzo niedawna i w sumie tylko w kilku piosenkach.. ale za: "Lubię mówić z Tobą" oddałabym wszystko (no prawie) Smile

co znaczy "no prawie"? Big Grin
do prostego człowieka lepsze

Headless cadaver napisał(a):co znaczy "no prawie"? Very Happy

domyśl się Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6