Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: News Dnia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hehe. Tak myślisz? Big Grin Pan Wiśniewski dał by już sobie spokój z tym "śpiewaniem". Piszę w cudzysłowiu, bo te jego fałsze nie można nazwać czystym śpiewemSmile Pozdr.
Niech go wywioza go na Sybir, tam moze se grac do woli Big Grin
BOO napisał(a):Niech go wywioza go na Sybir, tam moze se grac do woli Big Grin
Dla niedźwiedzi polarnych... Chociaż one pewnie też mają jakotaki gust i go zeżrą... Angry
Albo wcześniej popełnią zbiorowe samobójstwo Big Grin Lepiej niech go nigdzie nie wyworzą. Zwłaszcza na Sybir bo się rozpadną albo stopia te wszystkie lodowce i dojdzie do kataklizmu....P.S Czy tam są w ogóle lodowce??Big Grin
No tez mi pytanie :?
Pewnie, że są lodowce, a nawet lody Big Grin
Exterminacja rodziny Wiśniewskich - oto najlepsze wyjście (bo żonkę też trzeba usunąć...) Big Grin
Kurwa lepiej zeby został bo jeszcze uda mu sie tam cos zarobic i przyjedzie zpowrotem nas wkurwiac Laughing A jak sie z mafia dogada to chuj cała Europa jego Laughing
on i mafia Laughing Laughing Rolleyes chyba mafia disco-pedałów...
Wiśniewski...BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
no co ty ? Wiśniewskiego nie słuchasz ? nie znasz sie na prawdziwej muzie, o! Big Grin
BOO napisał(a):no co ty ? Wiśniewskiego nie słuchasz ? nie znasz sie na prawdziwej muzie, o! Big Grin

OH WYBACZ MI HEREZJE!!!
MISTRZU NAUCZAJ!!!!!!!! Laughing

Anonymous

wiśniewski - komercyjne czerwone gówno Smile
smieszny typ nie przepadam, dla mnie niech jedzie do Azerbejdzanu albo Zangizbaru Confusedhock:
nie kręcą was te kubeczki? Laughing
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=33682320

ja sobie chyba taki kupie Tongue
Stron: 1 2