Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Radio
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
a ja raz kolejny "zareklamuje" dobre, internetowe "radio"- www.blackmetalradio.com - mozna sobie wybierac samemu track'i i playlist'y Tongue
Ja tam radia nie słucham,bo non stop leci to samo.Czasem słucham tylko Radia Fon w sobotę.
Z ineternetowych polecam www.bezkitu.com naprawdę fajna bardzo zróżnicowana muzyka ( od polskiego punku do norweskiego black)
ja slucham internetowego ulicznika. Smile sporo punku,reagge i ska - mi to pasuje.
Mi w internetowych stacjach przeszkadza troche jakość dzwięku Sad
Tomash napisał(a):Mi w internetowych stacjach przeszkadza troche jakość dzwięku Sad

hm... ja jakoś nie narzekam. Ostatnio słucham BMR i Blood of God i nie jest źle. I chyba wolę radia internetowe od normalnych, bo chociaż nie odbieram zakłóceń. A tak to siedząc w pokoju a to antena mi się zwali, a to znów będę musiała programować...
www.radiobog.prv..pl
moze ktos juz reklamowal ale nie czytalem calego temtu Angry
zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!! Laughing
no?nick napisał(a):www.radiobog.prv..pl

tak również polecam bardzo fajne radio Big Grin
slavek0710 napisał(a):
no?nick napisał(a):www.radiobog.prv..pl

tak również polecam bardzo fajne radio Big Grin
niezłe radyjko, słucham jak mam czas i ochotę. Rolleyes
..co do radia to zdecydowanie tylko jedno..radio "Bis"..od 00:00 do 5:55 od pon do piatku ze szczegolnym uwzglednieniem audycji Filara i Gzyla..to jest to Big Grin..srodek nocy...ciemno wszedzie...a z radia takie piekne dzwieki dobiegaja do moich uszu...ilez to nocy razem spedzilam z tym radiem...a potem w szkole lekkie niedodzialanie jako skutek nieprzespanej nocy Big Grin...czegoz czlowiekowi wiecej do szczescia potrzeba normalnie 24 na dobe..dobra muzyka..w dzien z wlasnej kolekcji plyt..w nocy z radia..po prostu zyc nie umierac Big Grin
Dla mnie istnieje tylko Radio 94 - fajne audycje, dobra muzyczka, klimacik, można się pośmiać - same zalety Smile
ChroniX Agression-Loud & Clear
tylko i wyłacznie Polskie radio 3 ;p jak już, najlepsza jak zawsze lista przebojów ;P
Dzeyla napisał(a):ja slucham internetowego ulicznika. Smile sporo punku,reagge i ska - mi to pasuje.
o ja tez slucham ulicznika...tylko czasem ten hh mi przeszkadza Evil or Very Mad
Beast King napisał(a):Dla mnie istnieje tylko Radio 94 - fajne audycje, dobra muzyczka, klimacik, można się pośmiać - same zalety Smile

1 czerwca Radi 94 kończy nadawać
Stron: 1 2 3 4 5