skoro wpisuje się tu McKozer to z pewnością powinna być i wzmianka o tym zespole
ja osobiście widziałem Sacri rok temu na Dark Stars 2 i wypadli jak dla mnie najlepiej z całego występującego grona zespołów, po koncercie zaopatrzyłem się także w Mozartię (w tej chwili przedostatnie dzieło) i od tamtego czasu często przewija się ona przez mój odtwarzacz

szkoda tylko, że nie będą występować na DSF3
czekam na wasze opinie o ich twórczości
MacKozer - taka mała korekta
Tymczasem wczoraj przyjęliśmy do zespołu nowego bardzo dobrego pałkera (5 rok akademii muzycznej w klasie perkusji), dzięki czemu być może wznowimy działalność koncertową o miesiąc wcześniej
13 listopada odbędzie się w Łodzi pierwsze ogólnopolskie spotkanie fan klubu Revenger, (podczas których wyświetlimy m.in 2 bootlegi DVD z ubiegłorocznej trasy Dark Stars Fest z koncertów w Warszawie i Wrocławiu)
No i zapraszam do zapoznania się z Sigma Draconis

sorry za przejęzyczenie

ale w sumie czyta się tak samo
a co do Sigmy muszę się czymprędzej w nią zaopatrzyć 8)
Wazelinka
A zespół całkiem dobry... muzyka na wysokim poziomie, wokale także tyle, że nie podoba mi się głos wokalistki. Trochę drażni ucho.
Pozdrawiam
jaka wazelinka, poprostu cholernie mi przypadła ta muza do gustu, co do wokali to na Mozartii może troszkę dziwnie brzmi głos Kate ale to nie wina jej wokalu a produkcji płyty
Mam "Mozartię" i uważam, że jest to całkiem niezły album. Sacriversum widziałam rok temu na DSF II i IMHO dali najlepszy koncert zaraz obok Closterkeller.
po kilku(nasto?)krotnym przesłuchaniu Sigmy stwierdzam ze jest SYTA

mogłaby tylko być troszku dłuższa ...
Za dobrze to ja tego zespołu nie znam, ale z Sigma Draconis się bardzo oswoiłam i muszę stwierdzić, że są naprawdę nieźli

Cały album jako całość sprawia świetne wrażenie i chyba potrzebuję więcej

mam tylko Sigma Draconis i musze powiedziec ze macie świetna wokalistke

Te wszystkie Tarje i inne to jej mogą buciki czyscić. Zdecydowanie musze sie zapoznac z reszta płyt, bo Sigma jest prześwietna.