Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Acid Drinkers
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
ja pierdole, nie mam tego badziewia na kablówce Crying or Very Sad trudno, może ktoś zripuje ;]
w każdym bądź razie dzęki za cynk
Necroblood napisał(a):trudno, może ktoś zripuje ;]

Jezlei dobrze pamietam, taki rip juz od dawna gdzies tam smiga. Jezeli chcesz obejrzec starszy material, to swojego czasu wrzucalem Jarocin'92 -> link do tematu na forum Barmy Army
Jestem tydzień po koncercie Acidów, nie spodziewałam się, że na żywo mogą mieć takiego powera. Chylę czoła \m/
Dawnooo temu miałem okazję zobaczyć ich debitancki 1wszy koncert w Spodku gdzie jeszcze wtedy nikt ich nie znał ale bylismy zaskoczeni.Chłopaki nadal mają klasę 8)
Wake up! Here come the Acids!

Więc tak: 15 listopada o godz. 18 w ACK "Chatka Żaka" w Lublinie, odbędzie się pokaz filmów naszej grupy filmowej Fabryczna ART.
Jako danie głównie oczywiście:
"Chasing the Acids - W pogoni za Acid Drinkers" Angry --> www filmu
Wszystko się dopiero ustala ale już wiemy że będzie nas wspierało akademickie radio CENTRUM w osobie Marka Ziemby Big Grin

W miarę pojawiania się nowych informacji będę tu je wrzucał.

ZAPRASZAMY!!!
Koncertowa jesień Acid Drinkers

02.11.2006 – Wrocław, "Madness", start: 19.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu

03.11.2006 - Bielsko-Biała, "Rudeboy", start: 19.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu; support: Heavy Weather, Huge CCM

04.11.2006 – Kraków, "Loch Ness", start: 20.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu, do nabycia w Metal Shop, klubie "Loch Ness", klubie "Arka"

05.11.2006 – Rzeszów, "Pod Palmą", start: 19.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu

09.11.2006 – Poznań, "Zeppelin Hall", otwarcie bram: 18.00, start: 19.30; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu, do nabycia w CIM, ART ROCK, klubie "Zeppelin Hall", na stronie www.bilety24.pl; support: Merry Pop Ins, Faust Again

10.11.2006 – Lubin, "Ave Cezar", start: 20.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu

16.11.2006 – Ostrołęka, "Avalon Club", start: 20.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu

17.11.2006 – Płońsk, "C.H.A.O.S.", start: 20.00; bilety: 20 zł w przedsprzedaży/25 zł w dniu koncertu

18.11.2006 – Warszawa, "Progresja", otwarcie bram: 18.00, start: 20.00; bilety: 25 zł w przedsprzedaży/30 zł w dniu koncertu; support: Mech, Chain Reaction

24.11.2006 – Siedlce, MOK, start: 18.00

;)
Acrid napisał(a):Koncertowa jesień Acid Drinkers

...
24.11.2006 – Siedlce, MOK, start: 18.00

Wink
Az sie serce raduje ze zagraja znow na moim zadupiu Big GrinBig Grin
Ale chuje do Katowic nie przyjadą a do Krakowa to mi sie chyba nie bedzie chcialo.
Krzychun napisał(a):Ale chuje do Katowic nie przyjadą a do Krakowa to mi sie chyba nie bedzie chcialo.

Jest jeszcze Bielsko ;) Ja mam ten problem, ze niestety zadna data mi nie pasuje i dupa (zadna data z tych miejscowosci do ktorych moglbym sie wybrac, ech).

Poczekam na inna trase ;)

Swoja droga, w moim avie dzierzy gitare Litza napierajac Seek&Destroy podczas Jubileuszu zespolu Piersi - Niemodlin 24.09.1994. Ot, taka ciekawostka ;P
Dla ciekawskich, setlista z wczorajszego giga z Wroclawia.

ACID SETLIST "KILLERS ON THE LOOSE" TOUR 2006

1. Barmy Army
2. Anybody Home?
3. Backyard Bandit
4. Life Hurts More Then Death
5. Human Bazooka
6. Slow&Stoned
7. High Proof Cosmic Milk
8. Drug Dealer
9. Poplin Twist+Metallica
10. Pizza Driver
11. Another Brick In The Wall
12. 66.6
13. The Joker
14. Proud Mary
15. Wild Thing
16. Yahooo (miało być I Fuck The Violence)
17. Ring Of Fire

+

18. Seek&Destroy
19. Whiskey In The Jar

Jezeli chodzi o numer 16, to zostal On wyproszony przez czesc publiki, jak widac udalo sie ;) W przeciwienstwie do Midnight Visitora,..
9.11 (czwartek) pojawiamy się (jako Fabryczna ART) w audycji Marka Ziemby "EPICENTRUM" między 21 a 22 w radiu CENTRUM, będziemy rozdawać zaporszenia na pokaz, opowiemy jak powstał film no i kupę innych różności, ma być wywiad z Titusem Big Grin

info do posłuchania TUTAJ

P.S. Jest możliwość słuchania radia on-line dla ludzi spoza Lublina(w Lublinie to 98,2 FM). Wystarczy zajrzeć TUTAJ Big Grin

oraz

doczekaliśmy się plakatu na imprezkę, czyli...

data: 15.11.2006 - środa
miejsce: ACK "Chatka Żaka" UMCS w Lublinie
godzina: 18:00
długość imprezy: ok 90 minut

oraz plakacik promujący imprezkę

[Obrazek: plakat_ack_2006_11_15_480_685_small.jpg]

ZAPRASZAMY !!! Big Grin
ACID DRINKERS w MYSTIC PRODUCTION!!!

Niezmiernie miło jest nam ogłosić, że jeden z najważniejszych zespołów w historii polskiej muzyki metalowej, ACID DRINKERS podpisał kontrakt z Mystic Production! Autorzy takich płyt jak "Are You A Rebel?", czy "Infernal Connection", trzykrotni zdobywcy Fryderyka, mający na swoim koncie ponad 500 koncertów, uznanie krytków i niesłabnące poparcie fanów już pracują nad nową płytą!

Oto, jak podpisanie kontraktu skomentował Michał Wardzała, szef Mystic Production:
Cóż za doskonały prezent na koniec roku! Podpisanie kontraktu z Acid Drinkers to dla mnie spełnienie marzeń - jestem fanem zespołu od początku ich działalności, pamiętam koncerty z wczesnych lat dziewięćdziesiątych, w Jarocinie czy na Metalmanii, wówczas piętanstoletni młody i gniewny, zawsze szalałem w pierwszych rzędach. Parę tygodni temu zobaczyłem ich występ w Krakowie - koncert był wyprzedany, przyszło około 600 fanów, i powiem szczerze, że był to jeden z najlepszych i najbardziej żywiołowych koncertów, jakie widziałem w 2007 roku! W tych gościach wciąż tkwi olbrzymia energia i entuzjazm dla muzyki, nie mam najmniejszych wątpliwości, że najlepsze lata wciąż jeszcze przed nimi.

W marcu 2008, Titus, Popcorn, Ślimak i Olass wejdą do studia nagraniowego by zarejestrować następcę "Rock Is Not Enough"! Zespół zapowiada mocny, thrash metalowy album! Premiera płyty została zaplanowana na czerwiec 2008, a już po wakacjach Acid Drinkers planują długą trasę koncertową. Czekamy z niecierpliwością!

O nowym kontrakcie i nowej wytwórni Titus powiedział: Acid + Mystic???... taaa... , jak najbardziej!!! Mialem przyjemność poznać firmę i jej ekipę przy piervszym albumie Virgin Snatch - to młoda i rockova ekipa!! Są bardzo prężni i konkretni [Mystic Festival, Iron Maiden na Stadionie Śląskim i setki vydavnictw]. Głosy znajomych z branży są takie same: dbają o svoje zespoły i doskonale się z nimi vspółpracuje. Viele sobie obiecuje po tym kontrakcie. Rock till you drop!!!!
[Obrazek: 1285627f2cfc23f8.jpg]
Nie podoba mi się ta okładka. Mam nadzieję, że muzyka mi to wynagrodzi ;]
okładka taka nie acidowa .. ja chce gumowego kurczaka : (
Stron: 1 2 3