Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Blitzkrieg II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziwi mnie ze jeszce nikt tego nie napisal
Jestem z Gorzowa Wlkp i jestem bardzo zadowolony z koncertu
Crionics niezlie zagrali,Ceti nie wiem nie sluchalem Laughing a za to Lost Soul poprostu mnie zniszczyli zarabisty zespol kto nie zna niech pozna
Vader natomiast tez bardzo dobze zagral duzo starszych kawalkow i to bylo super ale slabe naglosnienie vocalu bylo ale muzyke bylo slychac i to byl+ opowiedzcie Ci co byli jak wam sie podobalo i gdzie to bylo a moze macie jakies zdjecia to sie pochwalcie Smile
Aaaauuuu Warszawski Blitzkrieg! ! ! !
Cudowny koncert, wszystkie kapele spisały się świetnie.
A dokładniej: Crionics - Nieźle, Ceti - Nieźle, Lost Soul - Zajebiście, Vader - Zajebiście!. Hue hue Tongue

Anonymous

W Rzeszowie było super. Crionics świetnie, Ceti bardzo dobrze, Lost Soul średnio, Vader zajebiście. Koncert nic dodać nic ująć tylko w "akademii" jest beznadziejna akustyka i ten koncert powinien być na "wolnej przestrzeni" albo w dużo większym pomieszczeniu. Każdy zespół pokazał swoją klasę. 8) 8)
Posłuże się szkolnym systemem oceniania:
Lost Soul: +3
Crionics: 5
Vader: 6
Ceti: 6+
A dla mnie Ceti dało lepsze przedstawienie niż sam Vader.
Kupczyk rulez 8)
hehe zalezy kto co lubi mnie no Ceti wogle nie interesowalo a Lost dalo super Show,Crionics rowniez tyle kszoda ze oni zaczynali grac bo nie bylem po browrach jeszce i Big Grin ale Lost SOul przeszalalem cale tak samo jak i Vadera Big Grin Cos malo ludzi sie rozpisuje czyzby malo ludiz byloBig Grin???
Ja bylem w bialostockim Gwincie, koncert jak najbardziej pozytywny, zdecydowanie lepszy od poprzedniej edycji Wojny Blyskawicznej.
Vader zagral kawalki ktorych od dawna nie gral na koncertach jak np. Kindom z czego bylem niezmiernie rad.
Nowe kawalki sprawuje sie na koncertach zajebiscie, ale czy trzeba tu cos tlumaczyc?Kazdy kto chociaz raz byl na tym zespole bedzie wie o co chodzi.
Ceti widzialem pierwszy raz na zywo i w sumie calkiem niezle mi sie to spodobalo, natomiast lost soul i crionics widzialem juz drugi raz i wiedzialem co sie po nich spodziewac-dobrego show.
Czekam na Blitzkrieg III, mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepsze.
Chyba wszyscy czkeaja na Blitzkrieg III Big Grin jak bedzie w mojim miescie na bank pojdeSmile ale to nie wiadomo co bedzie Laughing wlasnie wrocilem z innego koncertu Blood i Bleed Big Grin troche mnie rozbwail vocal jego ale bylo Ok
DeMoN.|. napisał(a):W Rzeszowie było super. Crionics świetnie, Ceti bardzo dobrze, Lost Soul średnio, Vader zajebiście. Koncert nic dodać nic ująć tylko w "akademii" jest beznadziejna akustyka i ten koncert powinien być na "wolnej przestrzeni" albo w dużo większym pomieszczeniu. Każdy zespół pokazał swoją klasę. 8) 8)
Tiaaa tam akustyka jest ok, widocznie akustyk cos spieprzyl. Jak Dzem gral w Akademyi to bylo wyjebiscie naglosnione
Musze przyznać, że z nagłośnieniem rzeczywiście coś było nie tak. Dużo osób tak mówiło, sam też to zauważyłem (zausłyszałem Wink)

Ja tam wole koncerty na świeżym powietrzu, dźwięk się lepiej niesie... w zamkniętych pomieszczeniach to nie to samo.
To prawda widze ze nie tylko w mojim miescie byla gowniana akustyka Vocalu prawie wogle nie slyszalem ale to szczegolBig Grin
Co tylko tyle osob bylo na Blitzkrieg hmm spodziewalem sie ze wiecej osob cos tu napisze na ten temat
MA ktos moze zdjecia ze swojego miasta jak tak to okazywac