Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: A co z Anthraxem???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wg mnie to jeden z lepszych zespołów jaki kiedykolwiek grał Angry

Anonymous

nie słucham, nie podoba mi się....
A ja ostatnio zaczęłam słuchać i jak narazie nie jest źle.
Ostatnia płyta jest naprawdę dobra. Szkoda że w Polsce zespół jest tak mało popularny to i na większą trasę nie ma szans.
mi sie ajkos nie bardzo podoba glos tego kolesia :/ .. z utworow to co najwyzej taking music back oraz crush
Dobry mieli kawałek "i'm the man", prawdziwy prekursor nu metalu Smile
Słyszałem tylko "Sweet Home" - niezłe, ale nic szczególnego.
hmmm. sotatnia płytak jest niezła ale ja wole te wczesniejsze. Lubie ten zespół, muzyka ma niesamowite energie.
Znam "Persistence of Time", "Among the Living", "Fistful of metal" i "Stomp 442". Nie są źli, ale do czołówki thrash metalu to bym ich nie zaliczył.
Legenda. Jeden z zespołów, które potrafią ewoluować a nie tłuc wszystkiego na jedno kopyto. Skład się zmienia, ale dzięki temu jest świeżo. Koncertowo świetni.
Sound of White Noise z Bushem wymiata. Belladonna mnie drażnił, choć muzycznie poprzednie płyty bardzo fajne.
Nie starzeją się.
false. zaorać
I znów bezokoliczniki Wink rotfl
necro jest jedynym threw człowiekiem na świecie, stuprocentowym pacyfistycznym wojownikiem, niepowtarzalnym aspirującym do bezwzględności nazizmu kryptohipisem
Przodownik..
hegemon
Stron: 1 2