10-18-2004, 04:26 PM
Stron: 1 2
10-18-2004, 06:02 PM
Zespól gra bardzo przyzwoicie. To ze skład sie zmienia to mnie malo interesuje moze po prostu Aphazel nie moze dlugo wytrzymac z kolegami i ciagle musi szukac nowych....(muzyków zeby nie bylo
)
Hethell

Hethell
10-18-2004, 08:07 PM
kicha, nie lubie...teraz to już chybasą bardziej włoscy aniżeli norwescy...
p.s maja śmiesznego wokaliste....
p.s maja śmiesznego wokaliste....
10-18-2004, 09:11 PM
Gitarzysta Jesus Christ wymiata
(lol)
A co do najlepszej płyty to słyszałem tylko Night Visit więc na nią zagłosowałem... jeśli mam być szczery to nie widze nic nadzywczajnego w ich muzyce, grają średnio.

A co do najlepszej płyty to słyszałem tylko Night Visit więc na nią zagłosowałem... jeśli mam być szczery to nie widze nic nadzywczajnego w ich muzyce, grają średnio.
10-20-2004, 12:28 PM
TAKIE SOBIE !
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!
Anonymous
11-10-2004, 08:36 PM
Jeśli o mnie chodzi to absolutnie nie trawię ich muzyki Jedyne co mi sie w miare podobalo to Det Glemte Riket i Svartalvheim Poza tym nieciekawie, a ostatnie dokonania to już totalna porażka Słodzą aż do bólu ...
12-11-2004, 01:02 PM
Jesus Christ jest genialny
a poza tym nie podoba mi sie image ich wokalisty...
a muzyka very dobra...jak dla mnie moze byc... Night Visit 8)

a muzyka very dobra...jak dla mnie moze byc... Night Visit 8)
12-11-2004, 01:21 PM
Bezapelacyjnie u mnie pierwsze miejsce ma Cainian Chronicle. Poza tym lubie posłuchać dema Eerily Howling Winds ale z racji panującego na nim brudu. Takie np. Proxima Centauri już zbytnio cukierkowe jest... niemniej chyba sobie posłucham, choć mam tyle nowych nabytków że już nie wiem co pierwsze włożyć do odtwarzacza
.

12-12-2004, 11:40 AM
Isvind - nie szpanuj tak juz...mysle ze duza wiekszosc forumowiczow ma dosc pokazne zbiory CD...tym to nikomu nie zaimponujesz
8) 

12-12-2004, 11:50 AM
Mi nie chodzi o imponowanie komukolwiek. Ja mam małe zbiory, tylko w ostatnich dniach trochę mi przybyło. Zresztą określenie "dość pokaźne zbiory" jest bardzo płynne. A skoro tak pokaźne zbiory tu ludzie mają to czemu jest "aż tyle głosów" w ankiecie? 

12-12-2004, 11:58 AM
Heh, wiem, rozumiem...tak ci chcialem na ambicje wjechac
a co do glosow - nie wiem, czesc userow to lenie, a wielu pewnie Ancient nie zna...tyle. Co nie wyklucza, ze plytek maja duzo... 

12-12-2004, 12:12 PM
fireball napisał(a):czesc userow to lenie, a wielu pewnie Ancient nie zna...tyle.Z tym się zgodzę, bo z tego co widzę to jest to forum "szeroko pojęte" a ja z kolei udzielam się w innym, bardziej "hermetycznym".
12-12-2004, 12:17 PM
day link 
a co do tego forum - fakt, wypowiadaja sie tu ludzie zarowno od najciezszych kapel BM i death az po britnejkowe fanki Avril i slipknot, wiec nie masz sie czemu dziwic...

a co do tego forum - fakt, wypowiadaja sie tu ludzie zarowno od najciezszych kapel BM i death az po britnejkowe fanki Avril i slipknot, wiec nie masz sie czemu dziwic...
12-12-2004, 12:28 PM
Widzisz, tylko ja się nie wypowiadam na temat Avril, Evanesence czy czegoś tam, czego w ogóle nie znam albo znam na tyle pobieżnie że nie umiem nic powiedzieć, a tu widzę czasem takie "kwiatki" jak np. to że Deicide albo Edge of Sanity to Black... i brak mi słów. Nawet nie wiem czy mam się śmiać czy płakać (a może jednocześnie).
Link do forum na priva bo nie chcę tam zalewu głupoty w stylu jakiejś "amy lee"
Link do forum na priva bo nie chcę tam zalewu głupoty w stylu jakiejś "amy lee"

12-12-2004, 05:35 PM
Gówniana kapela. Takie disco polo z elementami blacku khekhe.
Stron: 1 2