Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samael
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
jak dla mnie to black, tyle ze zagrany na własna modłę, takiej wersji będę sie trzymał...
Samael wymiata ;]
no pewnie że tak, toż to jeden z lepszych zespołów na dzisiejszej scenie metalowej. Najlepsze albumy to oczywiście "Ceremony Of Opposites" i "Eternal". Chociaż najnowszy "Reign Of Light" też jest niczego sobie Smile bodajże 5 lat czekania opłaciło się.

Anonymous

Frustra napisał(a):Chociaż najnowszy "Reign Of Light" też jest niczego sobie Smile bodajże 5 lat czekania opłaciło się.
ja wole wcześniejsze dokonania, kiedy Samael grał Black Metal
A ja wole najnowsza plyte, ktora jest za trudna dla rzeszy metalowczykow. Lepiej grac dobry elektroniczny metal niz chujowa kopie black metalu.
Cytat:A ja wole najnowsza plyte, ktora jest za trudna dla rzeszy metalowczykow. Lepiej grac dobry elektroniczny metal niz chujowa kopie black metalu.

Jesteś wspanialy !!!
jak kto woli Big Grin
ja lubie Blood ritual i Passage te płytki to mistrzostwo
Krolik napisał(a):Jesteś wspanialy !!!

Tyle to i ja wiem.
To wręcz wyśmienicie
Nie podlizuj sie, nie zostane twoim kolega Angry
ah, szkoda.
Ohh tak Samael to absolutne mistrzostwo!!!Uwielbiam poprostu ten zespol!!!Kocham poprostu "Eternal" Laughing Z wczesniejszych dokonan mam "Worship him", ale takie klimaty mnie raczej niekreca, chociaz i tak lepsze od reszty black metalowych hords
Tak tak, lekarz kazal przytakiwac.
Cytat:Tak tak, lekarz kazal przytakiwac.

Ze to niby do mnie??Dlaczego do chuja mialbym Ci przytakiwac??Sadzisz ze mam ochote Tobie albo komus z was dogadzac potwierdzajac twoja racje???Ty chyba jakis jebniety jestes!!!Tak ,tak SAMAEL jest zajebisty bo pan LCF tak powiedzial - zajebiscie....wkurwiace jest to forum i ludzie tacy jak Ty!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7