Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Schrzanione okładki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hehe - polskie kapele z lat 80-tych rozpierdalają okladkami: Turbo i Wilczy Pająk to istna masakra dla oczu.

Ale co do podanej przez Scully "Altars Of Madness" Morbidów to się nie zgodze - swego czasu ta okladka mnie powaliła (podobnie zrestzą jak muzyka na tej płycie) i dziś równiez mi się podoba - a co Wink
[Obrazek: 12530.jpg]
Jedna z przelomowych plyt muzyki elektronicznej, jednak okladka do zaorania, zdecydowanie.
[Obrazek: zipzaprap.jpg]
musze cos dodawac? :>
no ale w tym przypadku i album jest ^%&%*##^, sciagnalem sobie kilka piosenek z plyty tego kolesia co by sprawdzic, czy nie ma tam czasem jakis kultowych kawalkow w konwencji 80's i owszem, klimat jest, lecz reszta niestety okazala sie badziewiem z kiepskim saksofonem, lamancami jezykowymi i z patetycznym apelem antynarkotykowym. klasyczna ch%&*$# z epickim rozmachem, nie inaczej!
[Obrazek: Pink%20Bubbles%20Go%20Ape.jpg]

W chwili obecnej, tylko to przychodzi mi do glowy ;)
[Obrazek: goreobsessed1wk.jpg]
Okładka pasuje swoją kiczowatością do zespołu Laughing
Scully, od kiedy jest coś takiego jak "stara" i "nowa" okładka? : ) Rozumiem gdyby to była reedycja, ale upewniłem się - to jest okładka wersji digi.

Fatum - nie wiem jak mogłem zapomnieć o tej okładce Smile Rzeczywiście wyczepista, Turbo zresztą też i cała ta polska metalowa zgraja lat 80/90 : )
SuicideKaiten napisał(a):Scully, od kiedy jest coś takiego jak "stara" i "nowa" okładka? : ) Rozumiem gdyby to była reedycja, ale upewniłem się - to jest okładka wersji digi.
Cenzura, reedycje Tongue To jest faktycznie digi, sama sprawdziłam. Ale i tak chvjnia. Wink
[Obrazek: andy_deris-come_in_from_the_rain.jpg]

Niestety wiekszej nie znalazlem
Deris to ciacho, nie inaczej Angry Szkoda, ze wykorzystał patent popgwiazd i wywalił ryjek na okładkę.
Eeee - Hammerheart Bathorego to kultowa okładka - nie inaczej - czysty klimat płyty - nie zaliczyłbym jej nigdy do zjebanych
[Obrazek: himcd.jpg]

[Obrazek: Lake_Of_Tears_-_The_Neonai-front%5B1%5D_t.jpg]
O w morde ^^ Big Grin

[Obrazek: metalmania89.jpg]

To też niezły rotfl

Bardzo fajny album a okładka...no cóż:
[Obrazek: climax-blues-band-rich-man.jpg]

ZŁO wcielone(a album zajebisty)

[Obrazek: accept-balls-to-the-wall.gif]

Już wiemy na kim wzorowali się panowie z Manowar...

[Obrazek: ted-nugent-scream-dream.gif]

Hehehe:
[Obrazek: pantera-metal-magic.gif]
[Obrazek: anthrax-fistful-of-metal.gif]
[Obrazek: Hammtrfall%20Chapter%20V_t.jpg]
czyste, mroźne zło, aż frostem jebnęło

[Obrazek: B0000067YK.03._SCLZZZZZZZ_.jpg]
Niestety. Żal mi LTE.
Mi się tam okładka Lake of Tears podoba...
Stron: 1 2 3