Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: call on me
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
//no comment Wink Big Grin
hiehiehie Big Grin fajnie machają tyłkami... to takie męskie Confusedhock:
To jest boskie, takie męski, seksowne... niach Big Grin
Umiem lepiej, ale nie będe pokazywał, bo w kąpleksy ludzie powpadają... khie khie khie
Ze dwa razy mozna obejrzec ale pozniej nie ma sie czym zachwycac. Czarni na okraglo robia teledyski w tym stylu Laughing
Siedzę w pizzerii, na barze stoi duży telewizor, leci viva,jakies teledyski, nikt na to specjalnie nie zwraca uwagi. Call on me. Faceci nagle jakoś tak dziwnie cichną i udają, że patrzą w każdą stronę, tylko nie na telewizor.

No commant.
8) n/c Laughing
eeeeee....orginał chyba bardziej mi sie podoba...i ni chuja nic nie ma z tym zwiazana muzyka Laughing
Ale szambo mają w głowach młodzi amerykanie, DNO I PORAŻKA, Żygam takimi HITAMI ... dno w muzyce, idę sobie obejrzeć "Yo Pute" (Dziwke) Rolleyes
ależ ten koleś w orginale seksownie majta tyłeczkiem...normalnie lepiej bym to zrobił w środku nocy po 10 piwach i waleniem łbem w ścianę Angry
Hehe tez byście chcieli miec takie klaty com nie? Tongue hehehehe ja jako kobitka wole męskie wydanie ;]]]
ja tez jako dziewczę uwazam wersje meska za zdecydowanie lepsza...Wink
A ja wole damskie...
a ja wolę, żeby tego nie puszczali w każdym radiu :]