Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fear Factory - co o nim sądzicie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
No właśnie...
no wlasnie...fear factory troche zaczyna przynudzac ale nie ma co...demanu kopie tylek
Mam wyjątkowy sentyment do albumu Obsolete...Najnowszego albumu nie miałam okazji przesłuchać.
Jak dla mnie Fear Factory to bardzo dobra kapela.
Coś wam sie popierdoliło z lokacja tego tematu....
dlaczegoz to ?
Ja sądze ze FF to Industrial Metal... JEśli ty uważasz inaczej, to powiedz...
mi sie zajebiscie podoba perkusja w tym zespole.
slyszalem archetype i digimortal,no i uwazam ze kapela bardzo zacna jest Smile a tak BTW;polecacie coś podobnego?
Jak dla mnie średnia kapela... Piosenki są bardzo podobne do siebie.
Jezeli chodzi o płyty to Demanufacture jest najlepsza
Digimortal tez jest całkiem całkiem
Cytat:mi sie zajebiscie podoba perkusja w tym zespole.
To fakt perkusja jest niezła. (specyficzna)
Generalnie mam jakies mieszane uczucia co do tej kapeli.
Temat chyba nie w tym dziale Confusedhock:
czasem niszcze sąsiadów T-1000 Big Grin ... to zajeżdża perfidną techniawą Rolleyes
FF, brak słów żeby wyrazić moj podziw dla tego zespołu ... nie żebym obrazał jakichś innych wykonawców ale przynajmniej nie ściemniają coś tam o elfach, krasnludach, smokach, bogach i innych fantastycznych postaciach, ich muzyka doskonale pasuje do otaczającej nas rzeczywistości .... no i przy okazji jako jedyna kapela trafia w moje gusta takze dzieki temu ze pokrotce ich koncepcja artystyczna pokrywa sie z moimi zainteresowaniami (cybernetyka, robotyka, biomechanika Rolleyes ) Big Grin Big Grin Big Grin he he he
M/\<HInE' napisał(a):FF, brak słów żeby wyrazić moj podziw dla tego zespołu ... nie żebym obrazał jakichś innych wykonawców ale przynajmniej nie ściemniają coś tam o elfach, krasnludach, smokach, bogach i innych fantastycznych postaciach...
No racja, za to jest ściemnianie o komputerowych głupotach, ludziach-maszynach co chyba jest jeszcze gorsze :?
gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o cybernetyce badz biomechanice i pojmował aktualne postepy tych dziedzin to nie nazywałbyś tego głupotą bo to rzeczywistość a nie ucieczka w swiat basni .... Laughing

ale, jeszcze raz podkresle, nie nabijami sie z innych wykonawców bo w koncu tez ich słucham Smile

i tylko bez zbednych kłotni, prosze Tongue
Stron: 1 2 3 4