Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fallen Angels
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Blood napisał(a):
Cytat: Kolejna przerwa na strojenie gitar i zaczelismy jechac dalej: Whisky (Dzem), Paranoid (Black Sabbath), Star Wars: Imperial March (Tongue), Blood Brother (Papa Roach), Suicided (Fallen Angels), Dzdzownica (Fallen Angels), a na bis znowu Breaking The Law (Judas Priest).
BrotherS

Laughing

Bardzo istotne Tongue
Rozumiem, że niczego 'dziwnego' poza tym nie udało Ci się znaleźć na tej stronie? Big Grin Tongue
Istotne xP

No cu tu pisac wiecej? Wszytsko zostalo powiedziane, a empeczy mi sie nie chce sciagac ;p
W kazdym badz razie perkusista bylby naprawde ladna dziewczynka ;d
jak mozna nazwac piosenke dżodżownica... czyzby miala istotny tekst :?
Angel of death napisał(a):jak mozna nazwac piosenke dżodżownica... czyzby miala istotny tekst :?

Napewno zrobili plagiat jakies piosenki z przedszkola Tongue
Angel of death napisał(a):jak mozna nazwac piosenke dżodżownica... czyzby miala istotny tekst :?

Nie wiem. Ale skoro można mieć nick Angel of Death, to chyba i można nazwać piosenkę "dżdżownica"
Beast King napisał(a):Nie wiem. Ale skoro można mieć nick Angel of Death, to chyba i można nazwać piosenkę "dżdżownica"
spieprzaj cycu od mojego nicka! Mad Jakbys słuchał Slayera to bys wiedzał
Angel of death napisał(a):
Beast King napisał(a):Nie wiem. Ale skoro można mieć nick Angel of Death, to chyba i można nazwać piosenkę "dżdżownica"
spieprzaj cycu od mojego nicka! Mad Jakbys słuchał Slayera to bys wiedzał
Ohoho,ostro Laughing

"spieprzaj cycu" Rolleyes
Angel of death napisał(a):[Jakbys słuchał Slayera to bys wiedzał

Ja słuchałem Slayer, ale wyrosłem.

A Angel of Death to obok Lilith jeden z bardziej oblatanych nicków.
SuicideKaiten napisał(a):A Angel of Death to obok Lilith jeden z bardziej oblatanych nicków.
nie mam weny twórczej do wymyślania nicków, a zresztą nick nie jest najwazniejszy Rolleyes :?

KONIEC OFFTOPU
o ile wiem, to nie słuchasz Slayera
Scully napisał(a):o ile wiem, to nie słuchasz Slayera
mało wiesz
To chyba było do mnie. Napisałem "słuchałem" a nie "słucham"...
to słuchasz od bardzo niedawna, albo ja mam zaćmienie mózgu.

Kaiten, ja bardzo dobrze wiem, czemu JUŻ nie słuchasz <;
edit: podbijam temat

http://delusion.imps.pl/delusion.php
zespół mojego byłego faceta. No cóż... <;
Jak tak patrze na ich klawiszowca, to az mi troche wstyd, ze jestem fanem IF. Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16