01-28-2005, 02:09 PM
02-13-2005, 10:53 PM
Co do filmu AvP, najbardziej mnie rozbroiło ujęcie "zdziwionego" (przestraszonego?) Predatora z rozdziawioną paszczęką (kiedy Obcy - matka wydostaje się na powierzchnię). Uśmiałam się niesamowicie, chociaż nie wiem czy zabawne elementy sprzyjają tego typu filmom. (swoją drogą, film nudny i nieodkrywczy, ale ładne walki)
08-18-2005, 09:41 AM
Najbarziej lubię Obcego.Predator jest za bardzo "ludzki" (postawa i wygląd).Obcy wygląda bardziej ochydnie i to mi się podoba 8)
08-18-2005, 03:58 PM
Jałokim napisał(a):właśnie skończyłem
[AVP]
podoba się?
Cudowne. W każdym razie znacznie lepsze niż film

08-18-2005, 09:56 PM
Beast King napisał(a):Jałokim napisał(a):właśnie skończyłem
[AVP]
podoba się?
fak jół weri macz za uznanie

11-07-2005, 10:28 AM
Jałokim napisał(a):Beast King napisał(a):Jałokim napisał(a):właśnie skończyłem
[AVP]
podoba się?
fak jół weri macz za uznanie
Jałokim, to jakaś obsesja? ten avek i ten obrazek

11-07-2005, 02:42 PM
Nie, pomagała mu ciocia Klotylda, wujcio Stefan, sąsiad i jego rottwieler zwany Pysio.
To najgłupsze pytanie, jakie można zadać rysownikowi.
To najgłupsze pytanie, jakie można zadać rysownikowi.
11-07-2005, 03:28 PM
Dla mnie Predator rządzi
Choć w filmie Obcy dali im popalić i to mnie najbardziej zaskoczyło. Bo spodzieałem sie innego obrotu sprawy
Najlepsza scena jak Obcy przebił Predzia ogonem, a potem rozwalił mu czaszke swymi jezykoszczękami. 

11-07-2005, 04:08 PM
Ghost_82 napisał(a):Dla mnie Predator rządzity to nie masz czasem jakichs lekcji do odrobienia?Choć w filmie Obcy dali im popalić i to mnie najbardziej zaskoczyło. Bo spodzieałem sie innego obrotu sprawy
Najlepsza scena jak Obcy przebił Predzia ogonem, a potem rozwalił mu czaszke swymi jezykoszczękami.
11-07-2005, 05:48 PM
Goldie napisał(a):Jałokim, to jakaś obsesja? ten avek i ten obrazekbo historia z awkiem jest bezpośrednio związana z tym pomysłem. Raz na tym forum zrobiłem sobie na awatarka obwisłą pytę na znak mojego niezadowolenia wynikającego z wyników wyborów mis. Wygrała nie ta osoba co trzeba.. hmmm... może nie tak... napisze bardziej dyplomatycznie: Wyborów nie wygrała ta osoba która powinna

i tak powstał czokapik...
11-07-2005, 06:05 PM
Neth napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Dla mnie Predator rządzity to nie masz czasem jakichs lekcji do odrobienia?Choć w filmie Obcy dali im popalić i to mnie najbardziej zaskoczyło. Bo spodzieałem sie innego obrotu sprawy
O co ci chodzi ?
11-07-2005, 07:10 PM
Neth nie lubi gimnazjalistow..
11-07-2005, 08:14 PM
A kto powiedział, że jestem gimnazjalistą :? Ten etap to ja już mam kupe lat za sobą. Chyba pomylił sie z leksza.
A co do samego filmu to sie strasznie rozczarowałem
Tak był zapowiadany, że to będzie wielki hit, a tym czasem film okazał sie chvjowy. Wydaje mi sie, że Antarktyda była złym miejscem na samo miejsce akcji. Lepiej by było jakby to sie działo w jakimś wielkim mieście. A tak film był mało porywający. Ale miejmy nadzieje, że druga cześć będzie o wiele lepsza i tym razem chłopaki się bardziej postarają 
A co do samego filmu to sie strasznie rozczarowałem

11-07-2005, 08:31 PM
Będę łaskawy i powiem ci o co chodzi, bo nigdy byś na to nie wpadł ze względu na uwarunkowania o których poniżej. Mianowicie biega o to, że niezależnie od ilości lat na karku masz mózg gimnazjalisty.
Naprawdę nie musisz dziękować, to był bezwarunkowy odruch łaski, litości z mej strony.
Naprawdę nie musisz dziękować, to był bezwarunkowy odruch łaski, litości z mej strony.