Witam!
Co sądzicie o Sedesie ?
I Chciałbym wszystkich serdecznie zaprośic wsyztskich na forum sedesu:
www.sedes.fora.pl - pomóżmy temu zepsołowi sie od nowa rozbujać

8) Juz za kilka dni będzie wprowadzona tam szata graficzna ale najpierw muszę ja zrobić
Pozdro
Niektóre wałki zajebiste, ale to co się stało z tą kapelą na początku lat 90-tych... ehhh

pan Para wino powinien zostać wtedy zaorany

ale "wszyscy pokutujemy" na niejednej imprezie leciało

Nie no aż tyle do powiedzenia o zespole nie mam żeby włazić na forum, ale przejżałem je, i np. się dowiedziałem że program II założyli muzycy Sedesu, o czym szczerze mówiąc nie miałem pojęcia

(i nie przyszło by mi to do głowy - znam pr III tylko z kompilacji Jarocinn 8 8 i to zupełnie inna muza

)
Niestety słuchałem tylko pobieżnie "lekcji historii". Jakoś bardziej podchodził mi defekt muzgó. Jedak sedes nie jest zły, ale przydałyby mi się teksty (żeby śpiewać sobie razem z wokalistą

). Ma ktoś może? I powiedzcie jaka kaseta jest wg was najlepsza (o ile dobrze pamiętam mieli ich kilka).
pozdrawiam
Sedes z lat 80 too klasyka. Reaktywacja była niezbyt szczęśliwą icdeą, zwłaszcza po odejściu Pary było cienko, ale ogólnie dają radę (biorąc średnią z ich dawnych i obecnych dokonań).
A słuchaliście Sedesu muzgó??
Na dniach sedes da do wiadomości publicznej informacje o tym ze seidzi w studiu- potem zostanie nagrany teledysk do tytułowegoustworu : Świat jest muj i chuj.
nocny plakaciarz napisał(a):I powiedzcie jaka kaseta jest wg was najlepsza (o ile dobrze pamiętam mieli ich kilka).
pozdrawiam
jak dla mnie 'kurwa jego mac' wymiata

rafal napisał(a):nocny plakaciarz napisał(a):I powiedzcie jaka kaseta jest wg was najlepsza (o ile dobrze pamiętam mieli ich kilka).
pozdrawiam
jak dla mnie 'kurwa jego mac' wymiata 
Kurwa jego mać rzeczywiscie fajna - ale Sraka Praptaka lepsza moim zdaniem