Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: [kupię]gotycki płaszczyk!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Anonymous

jak w temacie poszukuję zajefajnego gotyckiego płaszczyka a'la Matrix
No ja wlasnie tez szukam jakiegos odjechanego na maksa plaszcza.

ave Angry

Anonymous

Czesc
Mam plaszczyk moze bym go sprzedal ale od razu mowie, ze nie oddam tanio, bo jest rewelacyjny Siega mi prawie do kostek ( a maly nie jestem ) jest oczywiscie czarny, zrobiony z diabelnie grubej skory Nie zamierzalem go sprzedac, takze tylko konkretne oferty prosze na priva Hail!
Pozdrowka
Seba
Proponuje poszukać na Allegro.
Ocean_soul napisał(a):Proponuje poszukać na Allegro.
Dokładnie! Smile
Najlepiej sobie zamówić subskrypcję całej kategorii i w ten sposób codziennie sprawdzać nowości.
Ja swój po 2 tygodniach wypatrzyłem Big Grin (za 100 zł w idealnym stanie czyli chyba niezbyt drogo Big Grin)
mam taki płaszcz, w idealnym stanie, na wzrost 170, wygląda troche matrixowo, moge sie postarac zrobic zdjęcie. A do jakiej ceny szukasz tego plaszczyka?
wiesz w sumie to ja też chce płaszczyk nie ma ktoś na sprzedaż tylko taki mniej więcej na chłopaka 170cm nie za drogo Big Grin
Gwiazda: skóra. w miare stan. cena +-100 zł. Bierzesz?
jutro się przesiadam na nowy. Robiłem na zamówienie.
A ma ktoś może do sprzedania (nie drogo) czarny płaszczyk w rozmiarze S (na wzrost 165) trudno znaleźć ten rozmiar Crying or Very Sad
Pozdrawiam Smile
vampire napisał(a):A ma ktoś może do sprzedania (nie drogo) czarny płaszczyk w rozmiarze S (na wzrost 165) trudno znaleźć ten rozmiar Crying or Very Sad

Mam dokładnie ten sam problem Sad
Pandora: Ale jak się znajdzie taki byłam pierwsza Big Grin
I tak bym raczej na wiele nie liczyła...
Skąd ten pesymizm. A nóż widelec znajdzie się płaszczyk moich rozmiarów Big Grin
vampire napisał(a):Skąd ten pesymizm.

Wrodzony.