Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Siema Borewicz ! - wchodźcie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Musicie to zobaczyć, filmik jest na http://www.wikings.pl/~kafar/pms/borewicz.avi. Zajebiście można poszydzić. Polecam Big Grin
Zobaczcie sami.
Nie chce mi sie sciagac.. Ale zgaduje ze to Borewicz od 'Mercedes moze byc.. konkretny'? Jak tak to klasa.. =D

Anonymous

dobra jest szyderskie :d
Kiedy to oglądałem, tarzałem się po podłodze ze śmiechu... Big Grin
"-Jak sie nazywasz książe?
-Borewicz
-A jak Ci na imię?
-Porucznik Big Grin "

Borewicz? owszem...od dawien dawna z tego rechoczemy Big Grin

btw...przecież to jest juz bardzo stare Wink dopiero odkryliście czy jak?
eeea mi Link nie chodzi
A slyszeliscie Klan w wykonaniu tych samych gosci??
Tez niezly Big Grin
Jebusie podaj jakiś link żeby to ściągnąć to będę wdzięczny że ahh... Big Grin

Klanu nie widziałem, ale widziałem "czarną kawę" -też dobre, ale nie to co Borewicz Rolleyes
Borewicz.. hehe dobre... "zrób pare trików na szosie a ja będe udawał ze gadam przez komóre..." albo " sie gra ,sie pływa ciałko też mam zajebiste bajerka jest..., - a skąd masz taką fajną koszulke pumy ? - heh...sie gra sie ma.. Big Grin Big Grin a co do klanu to wg mnie zrobiony bardziej prymitywnie...zaduzo wulgaryzmów uzywali już az to wyrzygania... Borewicz Tongue Klan - do dupy...
Mnie sie Borewicz w wiekszosci nie podobał pedofilia na kilometr jedzie Laughing
W borewiczu nasz bohater chce sobie zjechac na recznym przy zdjeciu dziewczynki z podstawowki, a ty sie czepiasz o pare przeklenstw? Troche dziwne...
Big Grin Co nie znaczy ze nie lubie borewicza 8) . A co do linka od klanu to sprobuje naruchac Surprised
no byłbym wyruchany...to jest zobowiązany Big Grin
borewicz nie działa!!jak klikam na ten link to pojawia się błąd 404!!!