Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hells Kitchen !!!!!!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Co nasza brać twierdzi o tym programie Big Grin?????????
Ooooo, nie oglądam bo za późno puszczają......Wink
Big Grin
A ja nie wiem o co chodzi Embarrassed
Ja tez nie.. Embarrassed Moze ktos rozjasni temat?
no Hells Kitchen cała godzina metalowego napierniczania na vivie Big Grin
Ja to czasami oglądam, ale ostatnimi czasy jakos rzadko bo niemam czasu.. Evil or Very Mad
Ostatni odcinek jaki oglądałem to z wywiadem z Coreyem Smile
Ogólnie całkiem spoko program, mimo tego ze jest na Vivie Wink
A cóz ten program ma wspólnego z metalem?? ...no moze ostatnie 15 minut...i do tego vit wielki metalowiec buahaha poprostu bomba...w niedziele o tej samej porze w vivie plus jest cos o niebo lepszego (choć też gówna sie zdarzaja...)
A propos, to chyba to oglądałem wczoraj na Vivie Plus. Był koncert Metallici, ale to chyba nie był Hells Kitchen tylko Overdrive... Nie oglądam tych stacji to sie nie znam Big Grin
Krolik napisał(a):A cóz ten program ma wspólnego z metalem?? ...no moze ostatnie 15 minut...i do tego vit wielki metalowiec buahaha poprostu bomba...w niedziele o tej samej porze w vivie plus jest cos o niebo lepszego (choć też gówna sie zdarzaja...)

Jak nigdy się zgadzam.
Program jest po prostu POPIERDOLONY. Jesli leci cos znosnego to tylko przez ostatnie 10min. A VIT (czy WIT) wyglada jak wiewiorka z czarnobyla. Spod jakiego kamienia wypelzla ta gnida?
I jeszcze poczatek, jakies pierdolone japonskie znaczki latajace. Juz VIVA ROCK sie lepiej zaczynala.
Mała poprawka. Program jest w poniedziałki o 22, a to co jest w niedzielę, to tylko powtórki z poniedziałków.
Program oglądam, choć często zdarza mi się zakląc na to co jest tam puszczane. Trochę mało metalu, a za dużo gówna. Za dużo nu-shitowych dźwięków Sliopgniota, jakieśUnearthy, Deftonesy i inne pierdy. Czasem jednak zdarza się , że prawie cały program jest bardzo dobry. Jakieś klasyki heavy, cośz thrashu i death. Niestety nie zawsze tak jest.
Hmm...Ja oglądam ten program, ale na Vivie niemieckiej. Także w niedziele, około 22.40. Trwa pół godziny. I na szczęście nikt nie gada. Po prostu puszczają teledyski. Czasem nawet trafi się coś fajnego Smile In Flames, Manson, Slipknot... Ale ogólnie bieda z nędzą Laughing

Anonymous

no tak
w hells kitchen za mało mroku, prawdziwego brutalnego deathu... legendarnych solówek, chłopakach w białych adidaskach i obcisłych jeansach

za to mamy energiczny HC, pierwsze miejsca oblegane przez nowych, młodych, pełnych poweru
Co wy sie czepiliście tak Wita? To że nie ma długich włosów i nie ubiera się jak dekiel to znaczy że nie może prowadzić tego programu i jest pozerem? Gadałem z gościem na koncercie Iron Maiden i naprawdę jest spoczko typek.
A program fajny, metalu dość mało ale jako że jest sporo rocka więc nie jest źle Smile
Program przeciętny. Rzeczywiście w niedzielę na VIVIE plus ciekawsze rzeczy można zobaczyć. Ale nie ma co narzekać, bo to i tak ewenement jeśli chodzi o "programy muzyczne", na mtv czy innych takich to w ogóle na coś cięższego od linkin park nie można trafić, a Wit czasem jakiegoś Slayera nawet zapuści.
A co do samego prowadzącego to ani mnie ziębi ani grzeje. Koleś nie jest zły, a to, że wygląda jak "wiewiórka z czarnobyla"Big Grin. Co to za różnica, chodzi o program a nie o to czy gość jest "tru" czy nie...
Stron: 1 2