Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: [KUPIĘ] Ramoneska
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Znajdzie się tutaj ktoś, kto ma zbędną ramoneskę i chce ją sprzedać w rozsądnej cenie/zna kogoś, kto takową posiada/orientuje się gdzie mogę kupić nową, albo używaną, najlepiej w woj. łódzkim, albo w ogóle w Łodzi?

Chodzi mi o taką klasyczną, zwykłą ramonę - nic z tych wykastrowanych, które widać teraz w sklepach ze skórzaną odzieżą. Może być damska, ale w sumie nie musi. I rozmiar [chyba] 40. Przez allegro kupować nie chcę, bo nie wiadomo, co za dziwadło przyślą.

Wszelkie informacje mile widziane.
na moje ciuchy pl znajdziesz ramonesek bardziej ub mniej do diebie podobnych
Mam taką klasyczną czarną na zbyciu - nowa,kanadyjska skóra,rozmiar 40-42
0-793 257 040
jestem z mazowieckiego

A tak wygląda.
Jeśli ktoś wciąż szuka, to ja także mam na zbyciu czarną, motocyklową ramoneskę z grubej skóry bydlęcej. Ciężka, ocieplana watoliną, niejeden koncert przeżyła. Może i skóra nosi ślady użytkowania, ale po wypastowaniu będzie jeszcze bardziej zajebista. Sama noszę M, a kurtka jest dla mnie w długości idealna, zaś w "barach" zbyt szeroka - jest męska i nadaje się bardziej dla mężczyzn. Wszystkie zamki sprawne, zapinana dodatkowo na pas w talii, klasyczny model. Jestem z Trójmiasta, ale zawsze mogę wystawić na allego, bądź wysłać bez pośrednika. Cena jaka mnie interesuje to 80zł(za przesyłkę paczką poleconą ekonomiczną wezmę 10 zeta). foty+itd fraucer@op.pl