jakie sprawy ślubne? ja pierdole, co to ostatnio za moda z tymi ślubami?
moda? to chyba normalne, wraz z wiekiem

hehe no nie wiem .
od kilku lat jestem w szczęśliwym związku, rok temu się zaręczyliśmy, a ślub mamy 27.08, więc się zajmujemy różnymi sprawami z tym związanymi

Zresztą wątpię, żeby Was to interesowało

z tego wszystkiego najbardziej mnie interesuje data. prawie moje urodziny. w ślubach upatruję w sumie pewne plusy. wieczory kawalerskie, pultery, wesela (ale trochę mniej) i poprawiny

bez kitu, aż musiałam sprawdzić, co to ten pulter

u nas nie ma takich zwyczajów

ja tam lubię wesela

byleby nie było wiejskiej muzyki, ale u nas będzie DJ na szczęście

Ślub to wiocha trochę, wole już pogrzeby.
spoko Krzychun, będę pamiętać, żeby Cię na swój pogrzeb zaprosić <ok>
wesela są gorsze, bo zawsze znajdzie osoba(y), która się najebie i zrobi z siebie pośmiewisko
Krzychun napisał(a):Ślub to wiocha trochę, wole już pogrzeby.
i stać na koncertach jak pizda
ALBUM JUŻ JEST!
Cena 20 zł z wysyłką.
Zamawiać na arjozofem@gmail.com
SŁAWA!
jankier napisał(a):wesela są gorsze, bo zawsze znajdzie osoba(y), która się najebie i zrobi z siebie pośmiewisko
grunt, żebym to nie była ja

KelThuz napisał(a):![[Obrazek: 166671_174458309262651_128987900476359_3...1084_n.jpg]](http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs016.snc6/166671_174458309262651_128987900476359_347975_3281084_n.jpg)
ALBUM JUŻ JEST!
Cena 20 zł z wysyłką.
Zamawiać na arjozofem@gmail.com
SŁAWA!
chuj to kogokolwiek obchodzi, i tak nikt zdrowy na umyśle tego nie kupi
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):]chuj to kogokolwiek obchodzi, i tak nikt zdrowy na umyśle tego nie kupi
chyba to kupię.
poprzednią płytkę tak wydaną to bym kupił. ta jest taka se
skoro istny twierdzi że to dla nikogo normalnego, tym bardziej zakupię. poważnie.
idąc jego tokiem myślenia to chyba on sam powinien ją sobie kupić.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chuj to kogokolwiek obchodzi, i tak nikt zdrowy na umyśle tego nie kupi
SHUT UP, SUBHUMAN !
jankier napisał(a):poprzednią płytkę tak wydaną to bym kupił. ta jest taka se
Ha, widzę, że zachodzi dokładnie taki sam casus jak w przypadku pierwszego i drugiego demo SORCERERA - pryszczate chłopczyki w sweterkach podniecały się tylko pierwszym podejściem, drugim - już tylko UBER Woje ! Płyta OCZYWIŚCIE Spopiela. HAIL o/o/
Cytat:skoro istny twierdzi że to dla nikogo normalnego, tym bardziej zakupię. poważnie.
![[Obrazek: k,MjE5NzE1MTIsNDIxNTI3,f,saluthiszpania.jpg]](http://pu.i.wp.pl/k,MjE5NzE1MTIsNDIxNTI3,f,saluthiszpania.jpg)