Byl ktos juz? Mi sie film podobal. Bardzo nawet

Nie ma porownania z poprzednimi 3 czesciami (zwlaszcza 1 i 2)Szkoda tylko, ze wycieli sporo ksiazki... Ale wtedy zamiast 2,5 godzin w kinie, siedzilabym z 5 pewnie ;P Mysle, ze jesli ktos nie przeczytal ksiazki to w filmie moze sie troche pogubic...
Łaaaaaaaaaa. Miałam iść w piątek. Na premierę, ale skąd mogłam przypuszczać, że w tym zacofanym mieście tyle ludu się wybierze do kina?! Biletów już nie było. Na żaden seans. Jestem w szoku ... Ale za to dziś idę z kupmelą i sobie odbijemy

Ja się nie wybiorę.Widziałam wszystkie poprzednie części i wiem, że im dalsza część to jest gorzej.Wolę przeczytać książkę po raz 15-sty.
Kazda czesc ksiazki przeczytalem po jakies 7 razy

.
Dzisiaj wybieram sie na film... przeczytalem bardzo duzo dobrych recenzji z pozytywnymi ocenami filmu tak wiec mysle ze sie nie zawiode.
Widzialem tez zwiastuny ktore robia dobre wrazenie... wszystkich (kogo znam i kto juz byl) ten film nakrecil ;]
Wlasnie wrocilem z kina... film ZAJEBISTY

.
Szkoda ze jest dosc skrocony ale jesli chodzi o watki ksiazkowe to jest naprawde dobrze zrobiony. Jest inny niz pozostale czesci. Ta czesc jest jak najbardziej dla starszych widzow niz osmioletnie dzieci

. Watki komediowe, watki grozy, przygodowe i "milosne" sa zauwazalne przy pierwszych takich scenach.
Ocena filmu: 9,5/10
9,5 bo troche skrocone (od ksiazki)
Dobra pójdę, skoro tak zachwalacie, mimo iż za potterem nie przepadam. Swoją drogą wszystkie poprzednie cześci, to było dno, zobaczymy jak będzię teraz.
Trzeba się wybrać...

Mam nadzieję, że nie będzie tak denny jak poprzednie części...
Obejrzałam!

Zajebioza po prostu. O wiele, wiele, wiele, wiele, wiele lepszy od pozostałych części. Faktycznie trochę pominęli faktów, ale komu by się chciało siedzieć w kinie 5 godzin?

Eh, mnie oczywiście

Kurcze, jeszcze dwa miechy i szósta część książki

No pięknie po prostu.
Ajana napisał(a):Widziałam wszystkie poprzednie części i wiem, że im dalsza część to jest gorzej.
O nie, nie... wlasnie zaleta tego filmu jest to, ze im nowsze czesci tym lepsze, a nie gorsze.
Blood: no wlasnie...
Mi sie ten film podobal bo byl smieszny a zarazem mroczny, Potterowy a miejscami nie wiedzialo sie czemu to sie nazywa Harry Potter

w calym filmie to mi sie najbardziej podobal motyw z wmarszem tych facetow od paleczek na poczatku i kolega pana kruma

Hyhy, mnie to się właśnie sam pan Krum podobał