Wszędzie wątki z 2005 .. o__o
Zagląda ktoś tu jeszcze, czy tylko ja szukam rozrywki czytając Wasze stare wątki?
Połowa z Was w tym czasie skończyła szkoły i chuj wie co teraz robi.. Odezwijcie się kiedyś, kurwa. (
Ja tylko czytam stare tematy, nie ma z kim gadać.
No też to zauważyłam.... Ludzie przeszli na emo lub Goth

<jooke>
przeszli raczej na naszą klasę albo facebooka - ot, taki znak czasów

(01-10-2012, 09:43 PM)nosferatu napisał(a): [ -> ]przeszli raczej na naszą klasę albo facebooka - ot, taki znak czasów 
Oj racja, ale skoro ACTA zamknie Facebooka jest nadzieja ;P
Fejsbuk się ponoć sam zamknie w marcu 2012. Przynajmniej tak twierdzi jego twórca.
haha. w tej sytuacji konkurencja w postaci google+ dostała by chyba srania ze szczęścia
heheehe... o "The Weekly World News" jest nawet na polskiej wikipedii:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Weekly_World_News
zdaje się, że góra cukru nie zamknie chyba swojego głównego źródła utrzymania
(01-31-2012, 11:44 AM)Valhalla napisał(a): [ -> ]Poza tym ja i tak nie mam konta na facebooku, więc mi to wisi i powiewa Smile
A widzisz? Wszystko się zgadza - nie masz konta na fb - i pewnie dlatego jeszcze czasem chce Ci się tutaj zajrzeć i coś napisać!
(01-26-2012, 09:17 PM)monia.a napisał(a): [ -> ]Oj racja, ale skoro ACTA zamknie Facebooka jest nadzieja ;P
Oj tam

spiskowa teoria dziejów mówi, że ACTA w zamierzeniu ma stać na straży wielkich korporacji - takich jak facebook albo google
Więc - zdarzyć się może i tak, że np. jakaś fotka wklejona na tym forum będzie prawdziwym początkiem jego końca, natomiast prawdziwi giganci dzięki odpowiednim regulacjom prawnym i swoim prawnikom, jak zwykle będą OK, przy okazji wykaszając "konkurencję".

nosferatu- mój mąż ma fb i czasem na niego zaglądam. Niestety właśnie stanęłam przed dylematem czy fb nie założyć, bo do końca lutego gra w którą gram na pewnym serwerze zostanie z niego usunięta i mogą nam przenieść nasze konta albo na fb albo na myspace

ale że gra mnie zmusi do takiej decyzji to w życiu bym nie pomyślała. Lubię ją i żal mi moich wbitych leveli

także muszę przemyśleć, myspace mam ale ten portal powoli umiera.. heh ;P
ValW myspace nie mieszaj się w żaden sposób. Jebani kurwa spamerzy! Trzeba tępić i pierdolić - niewątpliwe chwile dawnej chwały ten portal ma już dawno za sobą.
mordoksiążka jest tak samo korporacyjna i zła jak myspace, ale na chwilę obecną - bardziej logiczna.
Val - nie wiem w co grasz, i jakie tam punkty możesz mieć - z gier sieciowych w które grałem, to najbardziej żałuję chyba tylko uzależnienia od nikotyny. poważnie.
haha mam level 1810

nie wiem jak się takie gry nazywa (jestem laikiem komupterowym niestety) ale chyba przeglądarkowe? Generalnie nic stresującego, mam swojego wikinga i jestem happy

Ogólnie nie przepadam za "normalnymi" grami ale z tą byłoby mi się żal rozstawać ;D