Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
^
takie gadanie..

JayJay napisał(a):Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
mój kumpel stosuje tą metodę i nadal pali od lat

;( ;( Co zrobić, takie życie posrane to trzeba się jakoś odstresować. Przynajmniej postaram się to ograniczyć
ile masz lat, ze sie tak przejmujesz?

co się smiejesz V, egzamin gimnazjalny poważna sprawa
wiesz, po tym jak mnie, tak na oko 12latek (jak nie mniej) poprosil o papierosa to mnie chyba juz nic nie zdziwi (;
Teraz palą nawet dzieci z podstawówki.
Nauka jest moim najmniejszym problemem, bo mam ją za przeproszeniem w dupie.
Cała magia internetu - pełno ludzi niemających znajomych, którzy siedzą i krytykują innych myśląc, że są fajni.
tu się krytykuje głupotę, buntowniku. i dlaczego jesteś taki nieszczęśliwy i zestresowany. czyżby któryś ze "składników szczęścia" ze wzoru w podpisie był poza zasięgiem?
ps. o 11 nie powinieneś być w szkole?
Zoltan napisał(a):Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
Spawam prawie codziennie, od pół roku. Przede mną jeszcze kolejne pół, a potem pewnie zaprzestane, póki nie uzbieram kasy na postawienie warsztatu. Chyba, ze kasę zbierać na owy warsztat będę właśnie swoimi umiejętnościami. Wówczas pewnie niestety pasja będzie silniejsza od rozsądku i będę zdychać w męczarniach, ale z uśmiechem na ryju :]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i2hd2EeJLyQ[/youtube]
tak, tak. Jak leci to z komórki podczas spawania, to mało co mi nie staje
![[Obrazek: yes.gif]](http://www.digart.pl/emotikony/yes.gif)
Mam tylko jeden - Brak nalogow