Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kaczor popełnił samobójstwo?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Valhalla napisał(a):Ja mam jednak niski poziom empatii dla takich wydarzen jak to czy np. WTC. Wspolczuje rodzinom ofiar, ale dla mnie to nie jest jakas osobista tragedia, bo znalam tych ludzi tylko z TV.

otóż to, bejbe
Ja już mam dość "załoby narodowej" i całego tego cyrku jaki się z tym wiąże.
I bardziej mnie ruszyła śmierć Piotrusia Ratajczyka aniżeli kaczora.
Fizjokrata, prawicowa extremista, hobbesista - zajebisty zestaw Zoltan, powinieneś pracować w zakupach Mango. Wiesz, "jeśli zadzwonisz w ciągu minuty do sokowirówki dołożymy Ci słuchawki"
+1 My nigga! Straszna szkoda KRzychun, że Cie nie było na zjezdzie stali w Krakowie, był pług
Przy okazji żałoby przypomniał mi się taki odcinek South Park - A Ladder to Heaven. Polecam.
http://www.southparkstudios.com/guide/612/
Krzychun napisał(a):Fizjokrata, prawicowa extremista, hobbesista
Prawidłowo, brakuje jeszcze "kryptomarksista" Wink
zoltan widzę nie tylko jest filozofem,ale i inżynierem

podniosę inną kwestię
rondo kaczyńskiego - no ok. w końcu tragicznie zmarły prezydent.
stadion narodowy im. kaczyńskiego - mała przesada, ale do przełknięcia, bo lepszych kandydatów ostatnich lat nie ma, a kaczor piłkę nożną ponoć lubił.
pomysł z wawelem - gruuuba przesada. stawianie kaczora na równi z polskimi królami, z których każdy miał na koncie wygrane wojny w obronie kraju, czy piłsudskim, sikorskim i mickiewiczem to jakieś tragiczne nieporozumienie
jankier napisał(a):pomysł z wawelem - gruuuba przesada. stawianie kaczora na równi z polskimi królami, z których każdy miał na koncie wygrane wojny w obronie kraju, czy piłsudskim, sikorskim i mickiewiczem to jakieś tragiczne nieporozumienie
To kwestia uznaniowa, myślę że jednak mieli powód. Zauważ, że oficjalnie Sikorski też zginął w tragicznym wypadku, sabotaż jest jedynie spekulacją. Sam nie uważam też, żeby zarówno Sikorski czy Kaczyński zrobili coś wielkiego w swoim życiu (obaj pełnili swoje funkcje powiedzmy poprawnie, ale żeby zrobili coś wybitnego? nie sądzę, moża poza nieugiętą postawą Sikorskiego wobec Sowietów, ale kto w tym biednym kraju wtedy takiej by nie miał), żeby ich chować na Wawelu, ale sam fakt tragedii jak i "śmierci na posterunku" w pewien sposób ich zrównuje. Poza tym SLDowcy u Lisa dzisiaj podnosili kwestię pogrzebania prezydentów na Wawelu W OGÓLE. Tego właściwie nie trzeba komentować Tongue

Co do reszty to generalnie zgadzam się z tobą. Właściwie uważam, że wystarczyłby jeden pomnik Kaczyńskiego gdzieś w Warszawie i to wszystko. W takich Stanach Zjednoczonych nie jest to nic dziwnego, pomnik ma chyba każdy prezydent, pomniki buduje się też niektórym wybitnym burmistrzom miast (choćby w Nowym Jorku). U nas jeden taki pomnik w zupełności by wystarczył i chyba nikt by się na to specjalnie nie burzył. Może poza Wałęsą, który też zaraz by sobie prawa do takiego pomniku rościł Big Grin
Na Wawel zasługują tylko Piastowie, Jagiellonowie, Korwin i Wojtek. Resztę zaorać
jankier napisał(a):pomysł z wawelem
a słyszałeś to?: od teraz Piłsudski będzie miał zawsze zimnego Lecha pod ręką Laughing
Big Grin
Valhalla napisał(a):
jankier napisał(a):pomysł z wawelem
a słyszałeś to?: od teraz Piłsudski będzie miał zawsze zimnego Lecha pod ręką Laughing
<gleba> Rolleyes
Zoltan napisał(a):<gleba> Rolleyes
no co? zart mimo wszystko dobry Surprised
kurwa zajebisty opowiedziałem wszystkim znajomym
jedziemy dalej:
tyś na wawelu jest zbyt wąski, spieprzaj dziadu na powązki
Stron: 1 2 3 4