04-17-2010, 10:57 AM
Valhalla napisał(a):Ja mam jednak niski poziom empatii dla takich wydarzen jak to czy np. WTC. Wspolczuje rodzinom ofiar, ale dla mnie to nie jest jakas osobista tragedia, bo znalam tych ludzi tylko z TV.
otóż to, bejbe
Valhalla napisał(a):Ja mam jednak niski poziom empatii dla takich wydarzen jak to czy np. WTC. Wspolczuje rodzinom ofiar, ale dla mnie to nie jest jakas osobista tragedia, bo znalam tych ludzi tylko z TV.
Krzychun napisał(a):Fizjokrata, prawicowa extremista, hobbesistaPrawidłowo, brakuje jeszcze "kryptomarksista"
jankier napisał(a):pomysł z wawelem - gruuuba przesada. stawianie kaczora na równi z polskimi królami, z których każdy miał na koncie wygrane wojny w obronie kraju, czy piłsudskim, sikorskim i mickiewiczem to jakieś tragiczne nieporozumienieTo kwestia uznaniowa, myślę że jednak mieli powód. Zauważ, że oficjalnie Sikorski też zginął w tragicznym wypadku, sabotaż jest jedynie spekulacją. Sam nie uważam też, żeby zarówno Sikorski czy Kaczyński zrobili coś wielkiego w swoim życiu (obaj pełnili swoje funkcje powiedzmy poprawnie, ale żeby zrobili coś wybitnego? nie sądzę, moża poza nieugiętą postawą Sikorskiego wobec Sowietów, ale kto w tym biednym kraju wtedy takiej by nie miał), żeby ich chować na Wawelu, ale sam fakt tragedii jak i "śmierci na posterunku" w pewien sposób ich zrównuje. Poza tym SLDowcy u Lisa dzisiaj podnosili kwestię pogrzebania prezydentów na Wawelu W OGÓLE. Tego właściwie nie trzeba komentować
jankier napisał(a):pomysł z wawelema słyszałeś to?: od teraz Piłsudski będzie miał zawsze zimnego Lecha pod ręką
Valhalla napisał(a):<gleba>jankier napisał(a):pomysł z wawelema słyszałeś to?: od teraz Piłsudski będzie miał zawsze zimnego Lecha pod ręką
Zoltan napisał(a):<gleba>no co? zart mimo wszystko dobry