Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: [sprzedam] Glany HD rozmiar 44
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hehe, glany high definition. z bliska napewno mają wysoką rozdzielczość Tongue
i jaka głębia czerni
W ogóle ostatnio jest tendencja żeby na jakimkolwiek produkcie zamieszczać znaczek hd, bo dla ludzi hd to jakieś "wielkie ło". Teraz nawet na glanach to zamieszczają, ja pierdolę jakie durne czasy. A i tak młotki się na to łapną Confusedhock: (chodzi mi o sugerowanie się przy kupnie ze względu na elo nazwę, bo kupowanie glanów samo w sobie nie jest niczym złym).

Nawet na pralkach sa znaczki hd. Co to kurwa ma znaczyc??? Że wypierze w 40 calach przy 5000 contrast ratio???
Zoltan napisał(a):Nawet na pralkach sa znaczki hd. Co to kurwa ma znaczyc??? Że wypierze w 40 calach przy 5000 contrast ratio???

Hahaha, pewnie tak. Big Grin
taka pralka dobierze ci odpowiednie na daną plamę molekuły z proszku, powieli je i plamę usunie w temperaturze zera absolutnego żeby kolor pozostał jak nowy. widziałem ostatnio podobne nowinki techniczne w CSI
?ke? jajka sobie robicie. hd = heavy duty
No na pralkach hd też coś pewnie oznacza, ale założe się że to nie przypadek jednak Smile
Nosferatu napisał(a):jajka sobie robicie
ano
To ja bym się zastanowił, gdyby moje ironizowanie było mylone z postrzeganiem mnie jako cepa.
Ty Wars i tak masz przejebane u stiga Big Grin
Wars napisał(a):To ja bym się zastanowił, gdyby moje ironizowanie było mylone z postrzeganiem mnie jako cepa.
ale to tylko forum
Nosferatu moge sę zmienić nicka? Na Zoltan HD???
nie nie nie możesz.
Dlaczego? Wszyscy powinni mieć HD.

Idę o zakład, że w ciągu najbliższych kilku miesięcy pójdzie nowa linia ciuchów Nike/Adidas/Reebok z kolekcji "spring/summer HD" Rolleyes
Stron: 1 2