Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najszybsze kawałki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ambivalent napisał(a):Marna prowokacja. Wracaj na drzewo gdzie Twoje miejsce.

Zadna prowokacja debilu. Pisze jaka jest prawda
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

Czyli jestes glucha pipka a takim juz dziekujemy.
Ambivalent napisał(a):

Kurwa n/c Laughing rozwala mnie Twoja argumentacja mistrzu cietej riposty
wildwarrior napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Sonata Arctica - Ecliptica
nabijasz się z Manowar a słuchasz Sonaty? Laughing

Tak

I co to ma Kurwa znaczyc??:/
Ambivalent napisał(a):

czosnek n/c Laughing rozwala mnie Twoja argumentacja mistrzu cietej riposty

Takim jak Ty nie ma sensu nic wyjasniac. Wracaj do Sonaty.
Ooo stary... naprawde, na prawnika sie nadajesz Big Grin
Daj se siana koles. Jak chcesz pokazac jaki to ty jestes tru bo nie lubisz Manowar to nie tutaj!bo zawołam hegemonaBig Grin
Krzychun napisał(a):Daj se siana koles. Jak chcesz pokazac jaki to ty jestes tru bo nie lubisz Manowar to nie tutaj!bo zawołam hegemonaBig Grin

A wolaj nawet mame... nie lubie Manowara, a ze trve łorjorom z forum to nie pasuje to trudno. Nie wspominam juz wiecej o tej kapeli. EOT
musiales sie niezle wysilic na taki tekst, lepiej wypocznij.

co do argumentacji: kawałek ma nieciekawe riffy, widac, ze robiony na odczep sie. Nawet tekstu im sie nie chcialo wiecej napisac. Melodia jest nawet. Szkoda ,ze Adams byl w sredniej formie wokalnej w tamtym okresie.

tak 6/10
Ambivalent napisał(a):musiales sie niezle wysilic na taki tekst, lepiej wypocznij.

co do argumentacji: kawałek ma nieciekawe riffy, widac, ze robiony na odczep sie. Nawet tekstu im sie nie chcialo wiecej napisac. Melodia jest nawet. Szkoda ,ze Adams byl w sredniej formie wokalnej w tamtym okresie.

tak 6/10

No nareszcie. Co do tekstu... znacie moje zdanie. Co do reszty - kawalek jest szybki i dosc nieskomplikowany, ale ma duzy potencjal kancertowy
Ambivalent napisał(a):musiales sie niezle wysilic na taki tekst, lepiej wypocznij.

tak 6/10

No nareszcie. Co do tekstu... znacie moje zdanie. Co do reszty - kawalek jest szybki i dosc nieskomplikowany, ale ma duzy potencjal kancertowy

Imo Manowar ma wiecej lepszych utworow w tym stylu np. Power ,Wheels Of Fire czy Ride The Dragon. On jest poprostu jednym w tym stylu i do tego najmniej ciekawy.
Metallica - Through The Never, Battery, Fuel

Judas Priest - Painkiller

Nevermore - A Future Uncertain, Born(The Retribution Of Spiritual Sickness)
Dżemik napisał(a):Wiekszosc rzeczy The Berzerker.

Hehe... śmieszny zespół. Taki death/grind-owy Slipknot. Zwalili już te idiotyczne maski? A co do prędkości - rzeczywiście australijczycy (dobrze myślę? nie porąbały mi się kraje? Wink) zapierdalają jak narąbani.
Kawalek Massacre wymiata Big Grin
Walls Of Jericho - another anthem for the hopeless (z "all hail the dead")
oraz Iniquity - the bullets breath
Stron: 1 2 3