01-06-2010, 07:11 PM
01-06-2010, 07:28 PM
No dobra może i nie. Ale spróbuję.
01-06-2010, 08:04 PM
Generalnie nie musisz przesłuchiwać, stosowny komentarz na ich temat jest w odpowiednich topicach, myślę że lepiej czas przesłuchań poświęcić na ich przeczytanie. Na początek to wystarczy
A ten śmiech po co. Ja tak łatwo nie wykurwię, jeśli chcesz się mnie pozbyć to poproś swojego wirtualnego alfonsa. Następstwo będzie takie, że wrzuci tu jakiś random obrazek z gogla, napisze jedno zdanie w stylu "haha twoje pociski są rowerowe" i będzie rżył jak koń myśląc, że nie robi z siebie kretyna.

Keesha napisał(a):hahahahaha wykurwiaj lamo
A ten śmiech po co. Ja tak łatwo nie wykurwię, jeśli chcesz się mnie pozbyć to poproś swojego wirtualnego alfonsa. Następstwo będzie takie, że wrzuci tu jakiś random obrazek z gogla, napisze jedno zdanie w stylu "haha twoje pociski są rowerowe" i będzie rżył jak koń myśląc, że nie robi z siebie kretyna.
01-06-2010, 08:27 PM
o właśnie.
01-06-2010, 09:44 PM
Zoltan napisał(a):Generalnie nie musisz przesłuchiwać, stosowny komentarz na ich temat jest w odpowiednich topicach, myślę że lepiej czas przesłuchań poświęcić na ich przeczytanie. Na początek to wystarczyCoś ci się chyba popierdoliło, nie potrzebuję niczyjego wsparcia tępy niedojebie żeby zgnieść taką miernotę jak ty.![]()
Keesha napisał(a):hahahahaha wykurwiaj lamo
Siemanko Bartuś, milo że zapadłeś.
01-06-2010, 09:55 PM
No to zgniec mnie w końcu, bo pierdolić że się kogoś zgniecie to i kamil potrafił. Robić trzeba! A obrobić widać potrafisz tylko jedno...
1.0 dla mnie. Dziękuję.
1.0 dla mnie. Dziękuję.
01-06-2010, 09:56 PM
hahahh cos ci sie zoltan chyba popierdolilo miejsce w szeregu, spierdalaj spowrotem pomiedzy vomitora a kamila
01-06-2010, 10:02 PM
Tobie również, nawiązując do treści 99% twoich wypowiedzi:
Pomijając już wypowiedzi na ogólnym.
Możesz śmiało się uplasować poniżej vomitora i kamila. Gratz.
ikar napisał(a):hahhhahahaha
ikar napisał(a):hahaha
ikar napisał(a):hhhahahaha
ikar napisał(a):hahahhhaaha
ikar napisał(a):hahahahahaha
ikar napisał(a):hahahahahahahaha
ikar napisał(a):hahahahahahahaha
Pomijając już wypowiedzi na ogólnym.
Możesz śmiało się uplasować poniżej vomitora i kamila. Gratz.
01-06-2010, 10:03 PM
No i co to mialo niby znaczyc? Ty mi chcesz pojechac w ten sposob? To juz lepiej wracaj do otwierania jabola zebami
01-06-2010, 10:07 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):No i co to mialo niby znaczyc?Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ty mi chcesz pojechac w ten sposob?A co, będziesz płakał?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):lepiej wracaj do otwierania jabola zebamiNo kurwa pojazd pierwsza klasa. Poćwicz trochę ze Stigiem, ze mną możesz spróbować za parę lat. Może łaskawie wysłucham. A teraz won z powrotem do nowicjuszy/amatorów.
01-06-2010, 10:21 PM
Widzę Michał że masz srogą opinie na tym foro : D
01-06-2010, 10:33 PM
Tak sroga, jak srogi jest zawodnik, z ktorym mam w tym momencie do czynienia, co w zasadzie zniecheca mnie do przepychanek, bo poziom jaki jest, kazdy widzi
01-06-2010, 10:39 PM
No, poziom jest taki, że ty wycofujesz się pierwszy. No to mamy pozamiatane.
01-06-2010, 11:07 PM
nie no za tym to trochę tęskniłem, obligatoryjne pojazdy dotyczące "czytania ze zrozumieniem" i "mierzenia innych swoją miarą". Lata doświadczeń wiele zmieniły jak widzę
PODOBNIE BYŁO Z HITLEREM
PODOBNIE BYŁO Z HITLEREM
01-06-2010, 11:17 PM
Kurwa, vomit by się przydał. Jakby się zaczęli napierdalać z Zoltanem to Vomit napisałby książkę o mowie staropolskiej a Zoltan ... kurwa ciężko przewidzieć.