Nie mam pojęcia do czego ich zaliczyć, ale ich uwielbiam. To mój ulubiony zespół

Jest tu jeszcze ktoś kto ich lubi???
jedyna piosenka ktora mi sie podoba to Augen Auf pozatym nie znam tworczosci tej kapeli
Tristania - My lost Lenore
co ja sądzę ?? NIc

Kapelka w stylu Rammsteina i tyle

MAm obojętny stosunek do tego typu muzy .
słyszałam że byli główną inspiracją dla Rammstein więc respekt. Słyszałam tylko Augen Auf ale moze kiedyś pożyczę płytę od znajomej to wiecej powiem.
Ja nie jestem fanem Rammsteina a więc także i Omph, więc gdy tylko widze teledysk na vivie smieje się

Jakis facet z nażelowanym włosami cos tam liczy po niemiecku

Ehhh!
Augen Auf spoko. Reszta kawalkow srednio mi sie podoba... . Ale zeby jakos szczegolnie do mnie trafili ... jakos nie bardzo. :?

W ogole mi nie przypadli do gustu.MOże to brzmi troche antyfaszystowsko ale...

Po pierwsze dlaego ze spiewaj po niemiecu...a strasznie nie podoba mi sie ten jezyk.Po drugie nie cierpie metalu.
8)
Oomph... wg. mnie alternatywa Rammsteina i to lepsza alternatywa. Ich najsławniejszy kawałek, mianowicie Augen Auf, bardzo mi przypadł do gustu. Jest jeszcze kilka innych, które także mi się podobają. Ogólnie zespoł fajny. Wokalista spoko gość

.
Polecam teledysk Augen Auf... wypas

Sierra: nie cierpisz metalu i bytujesz na forum głównie o tematyce metalowej?

Weird...
(Nie żebym zabraniała

)
(no dobra, ten temat niby nie o metalu, ale kto by tam na to patrzył

)
Osobiście wogóle nie trawie tego zespołu, a wokalista mnie wkurza samym wyglądem.
Ale to moje zdanie i prosze się o to nie czepiać.
OOMP! .... hm słyszałam, widziałm i oceniam na niezły zespół, ale nie wszystkie ich piosenki mi się podobują.
jak dla mnie ten zespół jest na prawdę niezły, chociaż słyszałam dopiero 3 piosenki. troszkę dziwnie wygląda wokalista, ale ogólnie wszystko jest ok. ale slipknot to moje guru!
masz racje Slipknot !!! Jest 100razy lepszy niż OOMP!
No w końcu ktoś normalny!!! Ludzie dlaczego wy nie lubicie Slipknot?!?!?! Czemu żaden mój znajomy czy znajoma nie lubią ich? Jestem taka samotna

. Ok. Bez przesady. Pozdro dla wszystkich larw!
Gabi.. co Ty z tymi larwami? Ja tam sie z nimi nie identyfikuje..