Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Aliens
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wszystkie części były niezłe, ale jedna rzecz mnie nurtowała - dlaczego, do diabła kosmatego, w kosmosie nie było próżni? Question
Cholera nie mozna sie nazwac znawca kina nie znajac Obcego , to jest to totalna klasyka takich filmow , klimat nieziemski i do tego byly robione tanim kosztem a nadal 1 czesc Obcego moze wystraszyc , a to ze roznia sie od siebie to chyba dlatego ze 3 lub 4 roznych rezyserow krecilo ten film Wink Ale najwieksze gowno z Obcym to chyba film Alien Vs Predator... kasa stracona Smile
Cytat:Wszystkie części były niezłe, ale jedna rzecz mnie nurtowała - dlaczego, do diabła kosmatego, w kosmosie nie było próżni?
Kiedys jacys naukowcy doszli do wniosku ze gdyby na ludzi w filmach dzialaly te same prawa fizyki itp co na nas to albo filmy konczyly by sie smiercia bohatera po 5 minutach lub 80 % filmow wogole by nie powstalo , chcesz tego ? Smile
Obcy to klasyka, kunsztowny majstersztyk, ktory winien byc obejrzany przez kazdego nazywajacego sie "widzem". Ekranowe dzielo sztuki, trzymajace klimat mimo uplywu tak wielu lat od premiery.
KubusPuchatek napisał(a):Kiedys jacys naukowcy doszli do wniosku ze gdyby na ludzi w filmach dzialaly te same prawa fizyki itp co na nas to albo filmy konczyly by sie smiercia bohatera po 5 minutach lub 80 % filmow wogole by nie powstalo , chcesz tego ? Smile

Też to czytałem w CDA Big Grin
Cytat:Też to czytałem w CDA

Nie inaczej ! CDA rulez Smile a szczegolnie pan Smuggler i Mr Jedi Smile
Zeby nie bylo offtopicu to moja ulubiona czesc obcego to 1 potem 2 , 4 i na koncu 3 ktora jest z leksza kiczowata Smile
Mnie się trójeczka podobała bardziej niż czwórka - więzienie miało swój klimat, potęgowany jeszcze tymi ponurymi kolorami
druga czesc rzadzi!Smile lubie obcychSmile
Stron: 1 2