Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The Black Dahlia Murder
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
patrzac na wasze propozycje nigdzie nie ma fajnego zespoly melodic death metalowego The black dahlia murder. info o nim znajdziecie tutaj
http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Black_Dahlia_Murder

zespol fajny polecam go
zespół fajny wszystko fajnie ale fajnie kurde fajnie wikipedia fajnie link fajnie fajna sprawa fajnie fajnie.
NIe słuchałem, fajne to jest?
Fajne, fajne, fajnie.
eulogy dobrze sie czujesz?!! bo mi sie wydaje ze za duzo sluchales As I lay dying - eulogy xD
chcesz w tubę? xD
Nie no, fajnie ogólnie.
chujowe jak nieszczescie
nieszczęściem to jesteś swojej starej
fajne teksty. Fajne.
no co? trza być na poziomie rozmówcy, inaczej nie załapie
jak dla mnie "dostosowywanie poziomu do rozmówcy" to taki mniej lub bardziej sprytny wykręt jak coś nie wyjdzie.
dobra kosa, kiszko Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
nie no kurwa, jaki szyderca.
Cytat:jak dla mnie "dostosowywanie poziomu do rozmówcy" to taki mniej lub bardziej sprytny wykręt jak coś nie wyjdzie.

nie tym razem
Stron: 1 2