Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kto wklei glupszy obrazek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
ZaLo napisał(a):a pierdole co to w ogole za forum jest

ZaLo napisał(a):forum naprawde fajne Very Happy
w ogole dobry obrazek, nie wiem czemu go jedziecie

[Obrazek: 8621583827eea0c2med.jpg]
wszystko jest zajebiście śmieszne, hahahahaaaahaha, boki zrywac, pogratulowac wyrafinowanego humoru.
balzac - jestem poważnie wkurwiony. za fotkę #7 (już jej nie ma, ani zresztą całego posta) w pierdlu pewnie dupa by ci pękła. i niewazne ze to dziecko jest w bikini. pozdrawiam serdecznie.
hahaha o ja jebe, dobry wjazd
lol
hahaha aleocochodzi
poszukaj na google kopii strony, to się dowiesz
nic, admin usunał fotke w stylu 'imageboard' nawiązującą do pedobeara i japonek.
jak święte oburzenie to my sobie idziemy, kurwa.
ja sie stad wyrzucic nie dam, to moje podworko haha
idź
[Obrazek: 079cf35789d0b730.jpg]
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ja sie stad wyrzucic nie dam, to moje podworko haha
nie neguję. aczkolwiek stwierdzam (co napisałem na tym forum jakieś 6 lat temu), że anarchia jest jednak systemem dla prawdziwych głupków.
hahaha ten sie obudził
anarchia nie jest systemem, kto tak twierdzi ten jest głupkiem

Edit: Poza tym, wiecie jak Xzibit ma naprawde na imię? Pytanie za sto punktów. (odpowiedź poniżej)

Alvin kurwa. Alvin! Ahahaha ja jebe
Nosferatu napisał(a):wszystko jest zajebiście śmieszne, hahahahaaaahaha, boki zrywac, pogratulowac wyrafinowanego humoru.
balzac - jestem poważnie wkurwiony.

Tu się dopiero dzieją niezłe procesy. Nie dość, że przyzwaliście Wielkiego Przedwiecznego, to jeszcze na pełnej kurwie. Ajm imprest.

[Obrazek: 573_500.jpg]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8