Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Siema wszystkim :oops:
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
jankier, powoli ale nieubłaganie stajesz się nowym Stigiem
Cytat:Eee... 23?
Próbuj dalej.

jankier napisał(a):1. chujowe to masz trampki hartkorowy hipisie
2. jestem mroczny jak to forum
3. nie znam żadnego brudasa. chyba to dlatego, że nie przepadam za takimi w równym stopniu co za dresami
4. jakoś twój wiek mnie mało obchodzi
Ależ z ciebie urwipołć i zgrywus. Z tą swoją ciętą ripostą możesz pompować kolarzówę Kamilowi.

Ty jankier, tak w ogóle, weź coś opowiedz jeszcze. Ja żałuję, że wcześniej nie zauważyłem geniuszu twoich wypowiedzi.
Eulogy napisał(a):Próbuj dalej.
I zero jakichś podpowiedzi, widziałam że nie bedzie letko. Ale w sumie zgadywanki są całkiem spoko, no chyba że tak strasznie strasznie nie będzie mi szło.
Póki co... 24?
Ale weź mi powiedz, tak staro wyglądam, czy tak dojrzale piszę?
Zasugerowałam się tym, że gdzieś tam napisałeś, że mal to młode dziewczę, podczas gdy wyszłoby na to że ma z 19 lat.
A co, bardzo się rozminęłam z prawdą?
Nie.
Ale jesteś, myślałam że na koniec będzie "juhuu, zgadłam", a tak to się czuję winna niemalże.
wow, nowy romans forumowy się kroi. Prawie jestem zazdrosny.
Czemu
Książę napisał(a):Prawie
?

I zaraz romans.
Eulogy napisał(a):Ty jankier, tak w ogóle, weź coś opowiedz jeszcze. Ja żałuję, że wcześniej nie zauważyłem geniuszu twoich wypowiedzi.

nowym stigiem? tobie coraz bliżej do ciecia z jego teamu garagowego

Cytat:A co, bardzo się rozminęłam z prawdą?

Cytat:Nie.

ahahahaha. dziecko. powiedz jeszce, że masz w neta z netii po łączach telekomuny
jankier napisał(a):ahahahaha. dziecko. powiedz jeszce, że masz w neta z netii po łączach telekomuny

ja mam
Dobra jankier, weź już mnie nie bluzgaj, bo robisz mi przykrość.

ED:

Keesha, mam nadzieję, że nie przejmujesz się tym nieokrzesanym matołem z tłustym łbem i w przepoconych glanach?
Przejmować się? To to:
jankier napisał(a):ahahahaha. dziecko. powiedz jeszce, że masz w neta z netii po łączach telekomuny
do mnie było??
Nie, po prostu stara go źle wychowała i wpieprza się w czyjąś rozmowę. Mam nadzieję, że się nie gniewasz.
Nie. Dziwi mnie natomiast, że Ty jesteś taki uprzejmy. Tak w kontekście całego forum.
Stron: 1 2 3