Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Glany-obtarcia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam Smile
Ostatnio zakupiłam w bunkrze glany firmy busta grip.Sprzedawca bardzo je polecal i mówił że są świetnej jakości,napewno nie obcierają i w ogóle...
Ale no niestety,po pokonaniu pierwszego kilometra, obtarłam pięte do krwi i to w 2 miejscach o.O :!:
Niektórzy mówią że to normalne trzeba rozchodzić.
Poprzednie glany wcale mnie nie obcierały co tez kosztowały mniej.Teraz nie wiem czy kupiłam je za małe choć no w sklepie wydawaly sie dobre,w tej chwili to już sama nie wiem i nie ma mowy o wymianie bo matka wyrzuciła karton i juz są ślady użytkowania Big Grin
Może trzeba je rozchodzić,kupić jakieś wkładki,nadpiętki czy dać do szewca by coś z nimi zrobił Question
Na razie drugi dzień w nich chodze ale mam niezłe rany szarpane i nie wiem jak długo pociągne...
Liczę na Wasze rady,doświadczenie Smile
nie wiem, ale bankowo trzeba rozchodzić szpilki, tenisówki czasem przemiękają na deszczu, przy kupnie japonek trzeba patrzeć czy paski są miękkie i nie będą obcierać, adidasy mogą uwierać w kostki, przy koturnach powinno się uzbroić we wkładki z korka a przy zimowych kozakach w dodatkową parę fleków. a z tymi twoimi glanami to ciężka sprawa, chociaż przypuszczam że problem tkwi w samym sprzedającym, a nie w butach.
pzdr,
nirvana8 napisał(a):Na razie drugi dzień w nich chodze ale mam niezłe rany szarpane i nie wiem jak długo pociągne...
A nie gorąco ci ?
Eulogy napisał(a):A nie gorąco ci ?
glany nie są dla wszystkich. ciotom dopierdalającym się o wszystko Tobie podobnym, zwykle jest nich gorąco.

nirvana8 napisał(a):Na razie drugi dzień w nich chodze ale mam niezłe rany szarpane i nie wiem jak długo pociągne...
może jeszcze poparzenia chemiczne? jeśli jednak chodziło ci o silne otarcia to masz glany albo źle dopasowane, albo z chujowej skóry. w pierwszym przypadku masz problem. w drugim pięty owinąć bandażem, rozchodzić buty i będzie dobrze. generalnie n ie wiem czemu ja nigdy nie miałem takich problemów
nirvana8 napisał(a):rany szarpane
Mr. Green

chuj z obtarciami, nie ma nic gorszego niz jak cie stopa zaswedzi w glanie i sie nie mozesz podrapac.

sie na obcasy przerzuce chyba.
Cytat:glany nie są dla wszystkich. ciotom dopierdalającym się o wszystko Tobie podobnym, zwykle jest nich gorąco.

Nie noszę, wypierdalaj czarnuchu.

jankier napisał(a):z chujowej skóry
Taki z ciebie znawca, powinieneś wiedzieć że skóra z chuja dość delikatna jest i może blacha ją przetarła.
Eulogy napisał(a):Nie noszę, wypierdalaj czarnuchu.
czarne to mam tylko glany i parę t-shirtów.

Eulogy napisał(a):
jankier napisał(a):z chujowej skóry
Taki z ciebie znawca, powinieneś wiedzieć że skóra z chuja dość delikatna jest i może blacha ją przetarła.
kurwa ręce mi opadły. dres z pierwszej lepszej bramy zrozumiałby co miałem na myśli. tylko nie odszczekuj, że jestem na ich poziomie. "chujowy" to innymi słowy wulgarne określenie "niskiej jakości", więc od razu wypierdalaj z tematu, o którym nie masz pojęcia
ktoś intelektualnie zesrał się w majtki
Neutral
Cytat:czarne to mam tylko glany i parę t-shirtów.
Świetnie, ale w sumie to chuj mnie obchodzi co "masz czarne".

jankier napisał(a):kurwa ręce mi opadły. dres z pierwszej lepszej bramy zrozumiałby co miałem na myśli. tylko nie odszczekuj, że jestem na ich poziomie. "chujowy" to innymi słowy wulgarne określenie "niskiej jakości", więc od razu wypierdalaj z tematu, o którym nie masz pojęcia
Zniszczyłeś mnie.

Czyli tak. Chujowy to pejoratywne określenie stopnia jakości wspomnianego obuwia? Dobrze zrozumiałem? Rolleyes
Eulogy napisał(a):Świetnie, ale w sumie to chuj mnie obchodzi co "masz czarne".

nazwałeś mnie czarnuchem, a nim ni9e jestem.

Eulogy napisał(a):Czyli tak. Chujowy to pejoratywne określenie stopnia jakości wspomnianego obuwia? Dobrze zrozumiałem? Rolling Eyes

eeeh... chujowy = niska lub bardzo niska jakość czegokolwiek. mam nadzieję, że tym razem zrozumiałeś
Świetnie tłumaczysz. +5
<forehead clap>
Eulogy nie masz pojęcia a się udzielasz jak szalony... A glany trzeba rozchodzić i będzie ok.
czy trzy szóstki w twojej ksywce oznaczają że jesteś członkiem kościoła szatana?
Stron: 1 2