09-28-2004, 10:05 PM
07-31-2005, 11:07 AM
Lubie ten film
Dla mnie najlepszy tego typu...

08-02-2005, 09:23 AM
też lubię ten film. książki Ann Rice jeszcze bardziej.
08-02-2005, 09:38 AM
Cytat:też lubię ten film. książki Ann Rice jeszcze bardziej.''widac'' ze tak powiem

08-02-2005, 11:09 PM
Tak.. film jest fenomenalny. Po prostu kocham takie klimaty.. Jest to jeden z m.ulub. blilmów. Cała charakteryzacja Crouise'a i Pitta , wog. cała otoczka wok. teg. filmu jest genialna. Cóż, film bardzo odbiega od książki Rice, pod względem fab. ks. przewyższa... (ale jest w niej wiele błę. sytuac., jak i językowych). Uważam, że nakręcenie 2-i3j części było pomyłką. Wog. pom., że bez Crouise'a w roli głuwnej.. Nie wyszła im próba nakr. filmu na podstawie 2-uch ks. ("Wampir Lestat" i "Królowa Potępionych"). Czytałam wszystkie części "Kronik ... "Rice, i uważam, że "Interview.." jest najlepszą...
08-03-2005, 09:22 AM
tak zdecydowanie. szkoda ze nastepne czesci filmu tak skopali no ale coz. zawsze mozna po raz 1000 jedynke obejrzec 

08-03-2005, 10:19 AM
Film jest dosyć dobry. Od fabuły odbiega ale to przecież normalne w filmach
Szkoda, że Klaudii nie zrobili takiej jak w książce (5 lat bodajże, to byłby ciekawy efekt, takie mądra dziecina) Muszę powiedzieć, że najpierw natrafiłem na fim (premiera na TVNie
a dopiero później na książkę więc miałem juz narzucony obraz bohaterów choć przyznam że Lestata ucharekteryzowali dla mnie idealnie. Oczywiścię książki znacznie lepsze. Teraz wziąłem się z nowe kroniki i spoczywa w mych dłoniach "wampir vittorio" 

08-03-2005, 02:15 PM
..też jestem w trakcie...
08-03-2005, 02:18 PM
Sabelle napisał(a):..też jestem w trakcie...
Było wziąść przed faktem.
08-03-2005, 05:12 PM
..?
08-03-2005, 05:18 PM
Sabelle napisał(a):Tak.. film jest fenomenalny. Po prostu kocham takie klimaty.. Jest to jeden z m.ulub. blilmów. Cała charakteryzacja Crouise'a i Pitta , wog. cała otoczka wok. teg. filmu jest genialna. Cóż, film bardzo odbiega od książki Rice, pod względem fab. ks. przewyższa... (ale jest w niej wiele błę. sytuac., jak i językowych). Uważam, że nakręcenie 2-i3j części było pomyłką. Wog. pom., że bez Crouise'a w roli głuwnej.. Nie wyszła im próba nakr. filmu na podstawie 2-uch ks. ("Wampir Lestat" i "Królowa Potępionych"). Czytałam wszystkie części "Kronik ... "Rice, i uważam, że "Interview.." jest najlepszą...
Był kiedyś taki skecz kabaretu OT.TO w którym przekładali na slang inwokację z Pana Tadeusza:
"Li Oj mo ty je jak zdro,
Ile Cię trze ce ten ty się do
Kto Cię stra
Dzi pię twą w ca ozdo
Wi i o, bo tę po To"
Czytając twoją wypowiedź odniosłem wrażenie, jakby na forum wpełzł jakiś blokers
08-03-2005, 07:05 PM
..po prostu chciałam szybciej napisać co na ten temat sądż....
...poprawię się
...poprawię się

08-14-2005, 10:22 AM
milo poogladac, ale zeby to specjalnie ciekawe bylo, to nie powiem
chociaz pomysl na film dobry

08-17-2005, 01:40 PM
Bardzo fajny film.Lubię filmy i wampirach i ten był moim pierwszym o "gryzoniach"
Jednym słowem:
!!!!!ZAJEBISTY!!!!!

!!!!!ZAJEBISTY!!!!!
08-17-2005, 05:32 PM
Uwielbiam
Oglądałam tylko po angielsku, ale z 10 razy. Ten film to mi się chyba nigdy nie znudzi. Książki niestety nie czytałam, ale mam zamiar wypożyczyć z biblioteki, jak tylko znjadę moją legitymację. Ktoś tu o Draculi Copolli wspominał. Oglądałam 3 razy. Moje dwa ulubione filmy o wampirach
Można oglądać i oglądać i nigdy się nie znudzą