Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Absolutny hit - Wywiad z Kel`Thuzem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
San-da... 6 lat, teraz bjj/mma

soł?
A to spoko, bo jak szaolińskie kunk fu to bym nie fikał. Łamanie okcia zniese, gorzej jakbyś miał mnie cyknąć z palca w jakiś witalny punkt przepływu energii czi i by mi wybuchła prostata*. Wtedy to dopiero bym miał.

*widoczna na obrazku jako pomarańczowy obiekt o kształcie migdała)
za młodziana to też mnie kręciło, nawet się biegało z włócznią albo kijem na treningi...

Z czasem człowiek wyrasta i zaczyna łapać, że to nie o to chodzi Wink
No tak, kurs tańca niech zostanie dla tancerzy
mniej więcej tak
Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!
pewnie ma chrypke
ohahahaha. kurwa padłem
Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

czyli jednak mamusia mu nie pozwoliła.. heh..
lol, co za żałosna zgraja pozerów...WON!
czyli ty się pojawisz?
Jebany zgrywus z tego Keltuza. Pewnie przepracował sie chłopak na siłce jak miał zniszczyć 230 na klate.
Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.

no pierwsze słyszę

Cytat:Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".

no pierwsze słyszę

Cytat:To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

no pierwsze słyszę
to kiedy ten koncert? mial byc w polowie wrzesnia, ktora wlasnie mija z tego co mi wiadomo
^oślepiona kurwo zdychaj
Stron: 1 2 3 4 5 6 7