San-da... 6 lat, teraz bjj/mma
soł?
A to spoko, bo jak szaolińskie kunk fu to bym nie fikał. Łamanie okcia zniese, gorzej jakbyś miał mnie cyknąć z palca w jakiś witalny punkt przepływu energii czi i by mi wybuchła prostata*. Wtedy to dopiero bym miał.
*widoczna na obrazku jako pomarańczowy obiekt o kształcie migdała)
za młodziana to też mnie kręciło, nawet się biegało z włócznią albo kijem na treningi...
Z czasem człowiek wyrasta i zaczyna łapać, że to nie o to chodzi

No tak, kurs tańca niech zostanie dla tancerzy
Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!
Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!
czyli jednak mamusia mu nie pozwoliła.. heh..
lol, co za żałosna zgraja pozerów...WON!
Jebany zgrywus z tego Keltuza. Pewnie przepracował sie chłopak na siłce jak miał zniszczyć 230 na klate.
Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
no pierwsze słyszę
Cytat:Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
no pierwsze słyszę
Cytat:To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!
no pierwsze słyszę
to kiedy ten koncert? mial byc w polowie wrzesnia, ktora wlasnie mija z tego co mi wiadomo