Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Płatnerstwo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Się ostatnimi czasy bawie BARDZO amatorsko w takie stukane rzeczy i se pomyślałem, że na osobny wątek to zasłużyło, więc...:
http://skocz.pl/malyplatnerz

niestety bibanka ostatnio sporawo, więc zaniedbuje prace, w związku z czym bardzo powoli to idzie, aczkolwiek postaram się teraz przyspidować na rzecz zaoszczędzonej kasy z imprez, na których mam nadzieje mnie nie będzie ,-)
Ja pracuję w zakładzie płatnerskim mojego ojca Big Grin Już dużo umiem. Zajmuje się tym zawodowo ;D Naprawdę polecam. Praca nie jest łatwa, ale przyjemna
Od czasu kiedy napisałem tego posta trochę postępów w szeroko pojętej metaloplastyce zrobiłem, czego owocem jest to:

Filmik nieaktualny, bo smoczysław ma już cały korpus i prawie cały ogon, ale wsiąkł mi aparat i nie mam nowych.
Srogo sie z tym opierdalam, ale prędzej czy później skończę.

Pochwal się czym się z ojcem zajmujecie. Chętnie zobaczę wasz warsztat, owoce pracy i sposoby tworzenia. Jestem samoukiem, wiec bedę wdzięczny za wszelkiej maści materiały, z których mógłbym coś zaczerpnąć.