Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Machine Head
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jeden z moich ulubionych Trashowych zespołów Big Grin
co nieco błądzili przy płycie "Superchanger",potem było już tylko lepiej i lepiej czego dowodem jest "The Blackening" 8)
Do takich klasyków jak Slayer jeszcze równać się nie mogą ,ale kto wie Rolleyes Robert Flynn to geniusz i pokazywał to już nie raz!!! Angry
w sumie fajny zespół tez ich lubie Big Grin,Imperium rozwala 8)
Machine Head? To ten początkujący zespolik, który grał przed Metaliką podczas ostatniego koncertu w Ojczyźnie?
Początkujący!? Wydali 6 albumów,z czego 4 to bardzo udane szybkie ,a zarazem brutalne kompozycje Angry
w porównaniu do Metalliki wypadają nad wyraz korzystnie bo Hetfield i spółka dobrymi nagraniami mogą się pochwalić,ale tylko trzema do "Master..." nie mieli sobie równych Mad są legendą i tego nie mogę podważyć :? Flynn to geniusz ,a Hetfield kradł pomysły Mustainowi Evil or Very Mad gdy tylko chciał tworzyć coś swojego wychodziło coś czego trashem nazwać nie można :?
i dlatego MH nie można nazwać "początkującym zespolikiem"...
Laughing
Gdyby byli legendą nie graliby jako supporcik, socjalisto.
Janusz Korwin - Mikke napisał(a):Gdyby byli legendą nie graliby jako supporcik, socjalisto.
dokładnie tak samo jest z UPR na polskiej scenie politycznej
Wcale nie.
Janusz Korwin - Mikke napisał(a):Wcale nie.
a nie, no to jak tak to nie
Ugibugi.
Cytat:są legendą i tego nie mogę podważyć
Cytat:Gdyby byli legendą nie graliby jako supporcik, socjalisto.

napisałem to odnośnie Metalliki ...
poza tym pisząc ,że jestem socjalistą obraziłeś mnie znawco gatunku... a wydaje mi się ,że regulamin tego zabrania...
Regulamin to JA. Smile
duality napisał(a):a wydaje mi się ,że regulamin tego zabrania...

masz rację, wydaje ci się

(a swoją drogą to tak z cały Vomitor się należy)
Vomitor? To jakaś okoliczna waluta czy jak??
Tego nie wiem, choć bardzo niewykluczone że można to kupić za pieniądze
Oh. 35 za kilo?
Stron: 1 2 3 4