Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zlocik w Gdańsku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Pisał by się ktoś na zlot w Gdańsku?? Narazie się spytam czy wogóle ktoś by chciał bo ja sie tu wypoce , a wszyscy bedą mieli wyjebane :/

Także podpisywać się bracia i siostry Big Grin

Pozdrowienia

Shaun
po co Ci zlot w gdańsku ?
Bo tam mieszkam Tongue I nie zamierzam zapierdalać do Warszawy , czy innej metropoli (czytaj - Wsi) . A zlot po to żeby... nie wiesz po co sie organizuje zloty??!!
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....owy#125323

tu była o tym mowa. jeśli zlot ma wypalić, to musi być jakoś w centrum polski. wynajmie sie parę domków letniskowych, a do piwa będzie nam przygrywał abnormal sickness Laughing
Cóż... miłej zabawy

Nie mam niestety czasu i możliwosci wypieprdzielać tak daleko...

Pozdrowienia

Shaun
kurwa... innymi słowy to ujmę... pomysł nie wypali!!
ty pierdolony egoisto. Większość forumowiczów jak i w ogóle ludzi na świecie mieszka na południu w górach, więc nie bałdzo widze sens w tym by to wszyscy jechali do ciebie. Gdybyś chociaż był tak zajebisty jak ja to może by to wypaliło.
chuja tam
swoja droga gdyby wziac pod uwage ludzi udzielajacych sie tutaj teraz albo w niedalekiej przeszlosci to ciekawie by to wygladalo - malolat, podstarzaly metalo-didzej, przyjaciolka wszystkich - buba, socjopata, trzech prawicowcow-ekonomistow (z czego jeden wyglada jak 15latek, jeden to paranoik-obsraniec a jeden to keltuz), trve suka na uslugach szatana, oldskulowy pancur-klaun, metalodres fan legii, paru mroczniakow, kamil, jego braciszek, sympatujacy z naziolami lamus majacy w sobie cos z murzyna, paru slazakow-chlejusow... i to chyba wszyscyt ktorzy mi przychodza do glowy

gdyby taki zlot sie odbyl to ja jade nie zwazajac na nic
zapomniałeś o jednym metalo-hipisie, dwóch niezależnych melomanach i jednym przemiłym i przegrzecznym chłopaku co lubi futbol i przebierane imprezy. No i o sobie ze skromności - rzecz jasna - nie wspominałeś.
Jałokim - chodziło mi ile osób może przyjechac do mnie . A nie ze przyjezdac i juz
ShaunMorgan1396 napisał(a):chodziło mi ile osób może przyjechac do mnie
a co, cyberek już nie wystarcza?
a, i jeszcze jeden wojownik z niu jork
Jak w wakacje to czemu nie. Fajnie by było ;p
tylko lepiej wziac taboret na wszelki wypadek
Stron: 1 2