Witam. Szukam koszulki Korn w rozmiarze M lub większej. To miała być konkretna koszulka z moim wymarzonym logiem. O takim:
![[Obrazek: b9691jk8.jpg]](http://img155.imageshack.us/img155/4453/b9691jk8.jpg)
Na ebay znalazłem taką ale była za mała no i można było ją zamówić tylko z Wielkiej Brytanii.
Pozdrawiam ^^
Weź stary skombinuj sobie obraz jakiś tego lOGA i idź do firmy co robi nadruki na koszulki ....
No właśnie szukałem tego loga ale nie znalazłem T.T Gdyby ktoś skombinował takie logo to bardzo bym prosił.
wycinasz ze zdjecia w kłupim irafan view potem chwiel obrabaiasz w jakims photo shopie i po krzyku.
Zgadza się, i po tych radach które podał ci szanowny użytkownik Szabas, z punktu widzenia punktu robiącego koszulki, taki plik nadaje się kompletnie do niczego.
no to mistrzu podaj przepis na super koszulke ala księciunio ;] .
zdecydowanie odbiega on od twojego przepisu ala wycinanie logo z obrazka 359x400 pikseli i oczekiwania że cokolwiek z tego wyjdzie poza kupą
no to dawaj stary, podziel się z ciemnym ludem swoja kosmiczną wiedza
w żadnym wypadku, ta wiedza jest przywilejem istoty znajdującej się bliżej Boskiego Tronu jaką jestem
Widze, że się nieźle rozgadaliście. Panie Sobota. Jeśli pana przepis jest skuteczny dla takiego typu obrazka to bardzo bym prosił o obrobienie i wstawienie go w tym temacie bo chyba zrobisz to najlepiej. : P