Witam,
Czy gra ktoś w tą gre? Jeśli tak to jak długo, na jakim serwerze itp.
ja polecam serwer w moim podpisie..
Czekam na opinie, tematu nie bylo o l2 a nie chcialo mi sie szukac o mmorpg =)
W wakacje troche gralem, ale wkurwialy mnie ciagle pady serverow i PK, a placic z oficjalny server nie mam zamiaru.
ja grałem w l2 dość długo, na wieu serverach, teraz przeżuciłem się na guild wars - o wiele lepszy MMORPG, a w l2 czasami sobie jeszcze gram bo szkoda mi 3 postaci +75lvl i 6 +65

polecam wypady na antharasa i do TOI, tudzierz siege giran.
Jaaaa gram

Gram w Guild Wars

[Infame Bloodhaste, necro/ranger lvl 20

]
i W Lineage II tez gram

[na servie paradise

]
no ogolnie mmorpgi rzadza ;D
hehe no ja tez zawitalem ostatnio na paradise.. i powiem tak.. bleeh dziwnie tam jest, wszedzie pk, jakies waty o wszystko.. tak mysle nad kupnem guild wars.. dobre to to?
Balthor, poweim Ci tak... NIE ZASTANAWIAJ SIĘ DO KURWY NĘDZY TYLKO KUPUJ OD RAZU

Giera jest zajebista

Jak będziesz chciał to Cie z otwartymi rękoma do mojej gildii przyjmą
Ale na serio gra ejst niczego sobei, ma mniamuśną grafikę, i ludzie są w (większości) bardzo sympatyczni... i anjfajniejsze jest to ze wykosztujesz sie tylko na gre a serv jest darmowy

[/list]
hehe ale kase skads trzeba wziasc... dobra sprzedam swoje zdjecie kto chce? albo oddam postac spellhowlera na 64 lvl na serwie pixeland, z calym klanem wlacznie

, hehe ^^
Ja dostałam grę za darmo

Miałam odkupić za 80 złotych, ale gościu ajk usłyszał, że lubię RPGi MMORPGi i SW, to mi ją dał za free i jeszcze kupił mi dwa piwa

hehe znowu gram w lineage 2.. to jest jak nalog xD
http://www.lineage2mob.com/ ten serwerek
serwer na ktorym mam warcyrera na 80 i wszystko +20 narazie jest off bo costam testuja, a na drugim mam 50+ tez warcryer i szybko rosnie ;d
l2x
80lvl hero Sorc.
72 Swordsinger
71 Bladedancer (Dual Gods Blade +12)
Wczoraj (a raczej dzisiaj o 5 rano) zdobywałem zamek Aden... to bylo piekne

wspaniala rzecz ^^ zapraszam na serwerek ten co podalem wyzej, moge pomoc sie rozwijac, kupic ekwipunek itp.

Ja ostatnio gram na naszym POLSKIM i tylko POLSKIM serwerze
www.l2-everlast.com
Bardzo tam sympatycznie i anwet nei ma lagów :]
hehe no i zostalem GM'em

zapraszam na serwer Lineage2Mob!
www.lineage2mob.com 
))) bardzo dobra zabawa ^^
hihi ^^
a tak postanowilem przypomniec o tej grze
co myslicie o plotkach na temat C5? widzieliscie screeny? sa mniodne ^^