Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Teraz piję
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
ide do knajpy na piasta (;
Żubr. Trzeci już.
ledwo co w siebie wlewam bączka... żywiec o.33
[Obrazek: zielone.jpg]

IRLANDZKIE ZIELONE

Piwo o ekstrakcie wagowym 12,1 Blg i zawartości alkoholu 5,5%. Swój niepowtarzalny zielony kolor oraz znakomity smak zawdzięcza specjalnie opracowanej technologii produkcji.

Staruszek przywiozl specyfik z Promila, zaraz sie zobaczy co to.
żubr na dobranoc Wink
Wspomniane przezemnie piwo Irlandzkie Zielone okazalo sie pasciem jakich malo. Doszlismy z mamuska do wniosku, ze to taki Ludwik rozcienczony ;) A teraz racze sie:

[Obrazek: 15947.jpg]

W koncu na etykiecie widnieje: lekkie piwo o lagodnym kawowym aromacie. schlodzone karmi idealnie gasi pragnienie i orzezwia

A tego wlasnie mi trzeba.
Whisky Old Smuggler
Pijesz samą (pomijając lód), czy z czymś mieszasz?

Ja po ostrym czwartku na razie się wstrzymuję i nie piję Big Grin, ale pewnie wieczorem już się przełamię.
Kamael napisał(a):Pijesz samą (pomijając lód), czy z czymś mieszasz?

Ja po ostrym czwartku na razie się wstrzymuję i nie piję Big Grin, ale pewnie wieczorem już się przełamię.
Czysta, nieschłodzona,bez lodu.
Picie Whiskey w innej formie to dla mnie profanacja
Cytat:Czysta, nieschłodzona,bez lodu.

true, true

ja na start przed imprezką teraz pije o.66 żywiec
Dziś czuje, ostro się najebie. Impreza z cyklu
Techno, stroboskop i panienki na heblach Tongue
Flying Corpse napisał(a):Czysta, nieschłodzona,bez lodu.

Oj, ze mnie widocznie słaby zawodnik, bo takiej ciepłej i czystej nie jestem w stanie pić. Za to z lodem już jest ok, a z colą to mogę we wszelkich ilościach.
dwa mocne leszki na dobranoc...
Właśnie wróciłem niedopity od kumpla rozwodnika. Więc żeby się "dopić" nabyłem w nocnym dwa "Dębowe". I odpalam nowy Testament...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7