Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Chyba zrobie projekt "Papier transferowy - koszulki&quo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jedna dziewczyna z mojej klasy robi sobie koszulki za pomoca papieru transferowego.
Mam zamiar zakupic sobie t.shirty/topy w H&M'ie i" wydrukowac" na nich cos orginalnego. Bardziej mi chodzi o filmy i jakies fajne zdjecia z jakimis rownie fajnymi motywami. Nigdzie nie moge znalesc jakis fajnych t-shirtow z filmami itp. sa tylko w USA, ale nie chce mi sie placic kase za przesylke. Tak sie tylko chcialam pochwalic. wiec zyczcie mi powodzenia Laughing . Podobno sie "zmazuja" szybko...wiec chyba bede je recznie prala i na koniec...czy ktos probowal cos takiego robic?
chyba nie bede zbyt pomocna Surprised ale powodzenia Big Grin
dziekuje.
w przyszlosci otworze sklep z koszulkami, w ktory nikt nie bedzie nic kupowal, tylko zagladal co jakis czas. wsploczuje tym, co maja te "orginalne" sklepiki. nikt tam nic nie kupuje, tylko wejdzie ,rozejrzy sie i wyjdzie Sad .
bedzie dobrze dzieciak
Mr. Green
KlaudiaVanKilmister napisał(a):i na koniec...czy ktos probowal cos takiego robic?
koszulkę zrobioną w ten sposób można traktować jeśli ie jako jedno, to dwu lub trzy razówkę. Po pierwszym praniu nadruk zaczyna pękać, a po po dwóch, trzech zaczyna sie wykruszać. Trwałość nadruków wykonanych tą metodą jest naprawdę kiepska.
W sumie jakby co to niby ja robie custom koszulki, ale reklama mode off.
Książę napisał(a):W sumie jakby co to niby ja robie custom koszulki, ale reklama mode off.

polecam uzytkownika
ale nie ma jakis "lepszych" papierow transferowych, ktore sie tak szybko nie niszcza? no bo takie koszulki co sie kupuje, to chyba w podobny sposob sa robione i jakos sie trzymaja.
nie, nie ma "lepszych papierów" i te koszulki co się kupuje są robione zupełnie inaczej
Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad nooooooooooooooooooł!!!!!!!!!!!
zniszczone złudzenia?

fuck yeah, to jednak nie był stracony dzień
pierdole, nie robie.