Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ekswokalistka Nightwish na jedynym koncercie w Polsce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Tarja Turunen, była wokalistka goszczącej niedawno w naszym kraju fińskiej grupy Nightwish, wystąpi na solowym koncercie w naszym kraju. Stanie się to w pierwszej połowie maja.

Tarja Turunen zaśpiewa 12 maja w warszawskiej Stodole. Koncert rozpocznie się o godz. 19:30. Ceny biletów są następujące:

w przedsprzedaży: 120 zł
w dniu koncertu: 130 zł
stig wskakuj w glany i lec
chyba w haftowane półbuty
pójdziesz ze mną ?
hahahaha ustawiac sie ze mna chcesz? jasne
Kamil-Reloaded napisał(a):pójdziesz ze mną ?
ustawić sie z tobą kamil? zawsze kurwa, zawsze. weź brata.
Żebyś czasami po Starego nie musiał lecieć.
no pewnie będę musiał po waszego zadzwonić, żeby was odebrał po koncercie
Daruj sobie te smuty.
sam sie wpierdoliłeś z tą gadką, cienkim scyzorykiem strugany trzonku od szczerbatych grabi, to teraz nie marudź jak nienaoliwiona kurew
Ja się wpierdoliłem, dobre sobie. Trza było mnie w to nie wtrącać pajacu internetowy. A nienaoliwioną kurew to se możesz nazywać swoją starą. I skończ z tym pierdoleniem o ustawkach, bo zaczynasz się powtarzać jak vomitor i nudzisz już mnie tym.
Ghost_82 napisał(a):a się wpierdoliłem, dobre sobie. Trza było mnie w to nie wtrącać pajacu internetowy.
no jak by nie było jesteś bratem stiga. no chyba że już znowu nie.

Ghost_82 napisał(a):A nienaoliwioną kurew to se możesz nazywać swoją starą
wolę tak mówić do członków twojej rodziny, naprawdę

Ghost_82 napisał(a):I skończ z tym pierdoleniem o ustawkach, bo zaczynasz się powtarzać jak vomitor i nudzisz już mnie tym.
za to ty byłeś zawsze najbardziej pasjonującym i budzącym emocje użytkownikiem forum. poza tym, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek vomitor wspominał coś o ustawkach. chyba ze to był taki wasz mały sekret.

poza tym momencik. gdzie ja coś mowie teraz o ustawkach? twój były brat mnie (albo istmana, ciężko powiedzieć) zapytał czy idę z nim, powiedziałem że zawsze. chyba jakieś wewnętrzne blokady przez ciebie przemawiają, mistrzu gruchy.
Książe napisał(a):wolę tak mówić do członków twojej rodziny, naprawdę

Kiepsko, naprawde kiepsko.

Książe napisał(a):za to ty byłeś zawsze najbardziej pasjonującym i budzącym emocje użytkownikiem forum. poza tym, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek vomitor wspominał coś o ustawkach. chyba ze to był taki wasz mały sekret.

Nie, po prostu w przeciwienstwie do ciebie, ja nie pierdole głupot gdzie popadnie. Nie chodziło mi o ustawki Vomitora. On miał swój typ gadki, tak samo ty masz. Cechuje was to, że sie non stop powtarzacie.

Książe napisał(a):poza tym momencik. gdzie ja coś mowie teraz o ustawkach? twój były brat mnie (albo istmana, ciężko powiedzieć) zapytał czy idę z nim, powiedziałem że zawsze. chyba jakieś wewnętrzne blokady przez ciebie przemawiają

A kto zaczął tą całą gadke, jak nie Istny i ty. Oczywiście ty musiałeś wpierdolić swoje trzy grosze o swoich ustawkach. Więc nie pierdol mi tu głupot o blokadach. Blokade to ci stary zakłada co noc, bys mu sie nie wyrywał.

Książe napisał(a):mistrzu gruchy

Chyba mówisz o swym starym, jak cie odwiedza co noc.
juz sie nie popłacz, tylko sie szykuj do roboty
Crying or Very Sad
Stron: 1 2 3