jaka ta anima jeste pokurwiona ojej.Miałem kiedys jedna kasete i muzyka fajna,dobrze napierdalają ale np. poczytajcie wywiady z nimi.Dobre było jak koleś twierdził ze true death metalowcy powinni sie cieszyć z tragedii WTC bo tam zginela masa ludzi.
albo zobaczcie ksiązeczki od płyt ,kaset.W tej co ja miałem było z 20 odwróconych krzyży ,z 15 pentagramów, 1 kozioł walący se gruche, 2 ukrzyżowane jesusy w masce przeciwgazowej i z 500 czaszek

Bije od nich chłodem, mizantropią, mrokiem i śmiercią.
od animy to raczej gównem bo oni lubią ten temat

Terror_Craft napisał(a):troche techniki i troche napierdalania
Szkoda tylko że brzmi jak gówno. Nie ogarniam jak mozna tak spierdolić miksy. Przecież gitar w zasadzie trzeba się domyslać, zero kopa, cieniutkie.
edit: opinia na podstawie utworu "emptines cry" więcej nie chce mi się ściągać
"low-class jesus" najmniej chujowe. To takie Cannibal Corpse z podstawowki.
raf667 napisał(a):true death metalowcy powinni sie cieszyć z tragedii WTC bo tam zginela masa ludzi.
nie jestem death metalowcem, ale sie cieszylem. Heil Satan !
anima damnata-ciasna pizda maryji. koniec tematu.
Hallvard napisał(a):anima damnata-ciasna pizda maryji. koniec tematu.
hahahahah co to kurwa niby mialo znaczyc
tytul kawalka, wbrew pozorm to nie zart.
hahahahahhaahhaha jakie srogie skurwysyny
Jak dla mnie Odi Profanum Vulgus to kapela z potencjałem.A co do tekstów to ostatni rozwala mnie Mord.Na "Christendom Perisched"-"Jedzcie z tego wszyscy oto gówno moje.

poki co jedyne co mialem do czynienia z najnowszym Mordem to bylo wysluchanie wywiadu Necrolucasa dla jakiegos radia poznanskiego w zwiazku z albumem....Necro byl zdeka zjarany wiec wyszlo jak zawsze