Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Książę napisał(a):Bijesz się?
nie
tyle, że hardcore ma rozpierdalać mordy i torturować kutasa i w tym kontekście obrazki "hardcore gegen nazis/wp" śmieszą mnie trochę. zresztą wszystko co jest "gegen wp" mnie śmieszy.
Własnie, Ksiaze, skad ta niechec(nienawisc?) do nazioli?? Przeciez skrajnie radykalne hasla lewicowe sa równie skandaliczne,a ,jak pokazuje historia, po wprowadzeniu w zycie duzo bardziej smiercionosne niz nazizm/faszyzm
a kto powiedział że jestem komunistą? dlaczego z radykalnej postawy przeciw czemuś ma wynikać identyfikowanie sie z biegunem zupełnie przeciwnym? jebac komunizm, to zbrodniczy system,a współcześni neokomuniści są kretynami i chuj im w dupę
anal panzerfaust napisał(a):tyle, że hardcore ma rozpierdalać mordy i torturować kutasa i w tym kontekście obrazki "hardcore gegen nazis/wp" śmieszą mnie trochę
to chuja wiesz o hc, a ja chętnie mogę rozpierdolić ci mordę, z kutasem poradzisz sobie sam, do tej pory dajesz radę
anal panzerfaust napisał(a):zresztą wszystko co jest "gegen wp" mnie śmieszy.
świetnie, jesteś dumnym białym wojownikiem, czyli chuj ci po same pomidory
Necro Desecrator napisał(a):Własnie, Ksiaze, skad ta niechec(nienawisc?) do nazioli??
z obowiązku wobec intelektu
Książę napisał(a):to chuja wiesz o hc, a ja chętnie mogę rozpierdolić ci mordęmz kutasem poradzisz sobie sam
zajebiście, 1:0 dla ciebie
Cytat:świetnie, jesteś dumnym białym wojownikiem, czyli chuj ci po same pomidory
nie kurwa
mogę porównać dorobek intelektualny, kulturalny, cywilizacyjny świata, zobaczyć jaki udział w nim mieli przedstawiciele poszczególnych ras i wyciągnąć wnioski.
inna sprawa, że czuję więź z tą bandą chuja zwaną indo-europejczykami i jak widzę czarne mordy albo mongoloidalne humanoidy to jestem dumny, że jestem biały. z historii, tradycji, religii, z jebanego szacunku do estetyki.
Cytat:z obowiązku wobec intelektu
co rozumiesz pod pojęciem naziol? narodowych-socjalistów w garniturach którzy naczytali się Strassera&co. czy skinów ze swastyką wytatuowaną na ryju?
jesteś głupszy niż moje wkładki w butach
Dobra Anal wypierdalaj, pierwszy temat od dawna w którym można było normalnie porozmawiać a ten musi te swoje smuty pierdolić.
bardzo dobrze ze Anal wpadł
jak to nick duzo mowi o czlowieku
ale pierdolicie, łez nie mogę powstrzymać.
dajcie lepiej jakieś kapele
anal panzerfaust napisał(a):bandą chuja
wnosze po tym, że to alias jakiegoś użytkownika forum, więc wypierdalaj kmieciu
dostałem dzisiaj od kumpla na jednej plycie cala dyskografie Hatebreed i ...Honoru<: Supremacy niezle buja, jedynie troche wokal mnie meczy.
Książę napisał(a):anal panzerfaust napisał(a):bandą chuja
wnosze po tym, że to alias jakiegoś użytkownika forum, więc wypierdalaj kmieciu
już nie bądź taki hardy, zarejestrowałem się ze względu na ten temat, nie snuj upośledzonych teorii
pewnie twój narodowy przyjaciel dograł ci do tego honor profilaktycznie, żebys nie zmienił frontu. A ja w Hatebreed chyba właśnie wokal najbardziej lubię
Ten kolo to nie zaden narodowiec tylko totalny fan metal core'u wygladajacy jak typowy hh ziomal. Ma po prostu dystans...
Edit: pozatym nie wiem o jakim froncie mowisz. Juz powiedzialem,ze nie jestem narodowym socjalista,ba, nie jestem zadnym socjalista
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16