12-03-2007, 09:53 PM
12-03-2007, 09:54 PM
NSBM Dimmu Borgir. 

12-03-2007, 10:18 PM
Netiu napisał(a):nie rasistą
z iloma murzynami miales w zyciu do czynienia?
12-03-2007, 10:50 PM
pytanie, czy w stwierdzeniu " nie rasista" ma byc przecinek, czy myslnik, bo to wiele zmienia.....3 pierwsze longpleje Dimmu rozpierdalaja i tyle.
12-04-2007, 01:02 AM
Netiu napisał(a):życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
http://www.youtube.com/watch?v=ygOtTUjDYc8
twój stary
12-04-2007, 07:28 AM
podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstyd.
Tak jestem rasistą , powiem wam tylko że Czarni żerują na białych , gówno rozlazło się po całej europie , tak jak kościół.
NIc niemam do tych z afryki bo to i tak chora rasa jak powiedziałem wczoraj pewnej osobie "Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"
Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.
Tak słuchałem NSBM i wielu innych żeczy
Tak jestem rasistą , powiem wam tylko że Czarni żerują na białych , gówno rozlazło się po całej europie , tak jak kościół.
NIc niemam do tych z afryki bo to i tak chora rasa jak powiedziałem wczoraj pewnej osobie "Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"
12-04-2007, 07:54 AM
Netiu napisał(a):"Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"Padłem. Genialne. Zwłaszcza te skarby

12-04-2007, 08:10 AM
Netiu napisał(a):...ile masz lat?
12-04-2007, 10:32 AM
Netiu, czy jak ci tam- ostrzeżenie. Pajacu.
12-04-2007, 10:43 AM
Netiu napisał(a):podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstyd.
Słuchaj bojowniku o białą rasę i własne kompleksy leczone wymuszoną potrzebą poczucia się lepszym od kogoś, za metodę przyjmujący jakieś irracjonalne i z dupy wyssane przesłanki - znam jednego czarnoskórego piłkarza (pomijam już fakt, że przerasta cię on pod każdym względem, jeśli chodzi o przymioty mentalne i poziom wypowiedzi), może powiesz mu to w twarz, ja zaaranżowałbym spotkanie? Bo mnie nie przekonuje twoje kozaczenie kurwo nastoletnia co na osiedlu robi za śmigło od samolotu.
Cytat:podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstydTo się nazywa kobieta okurwieńsu, nie każda matka - tak jak twoja - musi miec kutasa
12-04-2007, 10:50 AM
12-04-2007, 01:08 PM
Netiu napisał(a):co do krzychum occib?Nie zrozumiałeś,ja jestem po Twojej stronie.Różnimy sie tylko tym,ze ja zawsze byłem biały a ciebie wybielili jak przyjechałeś Z Kongo.
12-04-2007, 01:56 PM
Netiu napisał(a):gówno rozlazło się po całej europie
Netiu napisał(a):życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
Netiu napisał(a):Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.
Dawać gnojkowi z miejsca banana, nie będzie straty bo zabawy z nim też nie będzie.
12-04-2007, 02:14 PM
E tam bana, może będzie okazja jeszcze po nim pojeździć.
12-04-2007, 02:18 PM
Mysle że to jednak prowokator, o czym może świadczyć to:

Chociaż w sumie debili nie brakuje...
Netiu napisał(a):przyciągnęło mnie ono bo uważam że siedzą tutaj tylko zdrowe psychicznie osoby...

Chociaż w sumie debili nie brakuje...