A tak dla odmiany na temat - trzeba drzeć ryja ile wlezie, w końcu samo zacznie wychodzić, i oczywiście tylko przepona, w sumie to polega na wciąganiu powietrza, ale ostrzegam - za dużo growlu może doprowadzić do tego że przestaniesz w ogóle normalnie śpiewać, no i alkohol zdecydowanie pomaga w tym rodzaju "śpiewu" - zmiękcza struny głosowe, tak że nie trzeba się aż tak wysilać. W sumie imho growlować każdy cieć potrafi się nauczyć.
-Rene- napisał(a):Strzelasz tekstami pod publikę jak zraniony chłopak który musi się wyżyć i pokazać przed kolegami jaki to z niego macho
0/10
Nie bede sie z toba kłocic przez kilka stron.Dla mnie jesteś smutną,nudną,niewyżytą i nie potrafiącą zorganizować sobie czasu na nic innego niż głupie wyzywanie się na forum pizdą. "Rozmawia" już z tobą tylko książę,chyba ma do ciebie sentyment. Stig był ciekawszy od ciebie.
-Rene- napisał(a):No widzisz, to teraz będę ruchać ciebie.
ciebie rucha każdy kto chce.
Hahahahahaha
No i malina, a teraz wypierdalaj.
Dziewczyno, właśnie dojechał cie Krzychun, i to jak burą sukę, bez masła, bez śliny. Zrozum to, on słucha dream theater i nie lubi chodzić na imprezy, tylko na koncerty co jakiś czas. Pomyśl nad zmianą imidżu, i w ogole układu planetarnego.
i chłodzenia w kompie, czymkolwiek to jest.
nie stałam się forumowym słoneczkiem a chłopcy z rms już zawsze będą postrzegać mnie jako trv sukę. No to jest korwa straszne, naprawdę
-Rene- napisał(a):zawsze będą postrzegać mnie jako trv sukę
wiesz, że nie
ktoś chyba przesadza z wyobrażeniem o sobie i własnej zajebistości. I nie pisz "korwa" bo za miękka w podpiździu na to jesteś.
ale pierdolisz kOrwo jak zawsze od rzeczy. mua.
spal jakiś kościół albo zjedz gówno satanisto z bożej łaski
zostaw go to ziomek valhalli
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zostaw go to ziomek valhalli
no ona na pewno ma zajebanie z prawej
dla odmiany na temat

Tomash nie kazdy ciec to potrafi i sie tego nauczy

podstawa to faktycznie przepona, jak sie jej dobrze nie wycwiczy to sie nie ruszy z miejsca i tylko straci sie glos. alkohol nie jest wymagany,ale tez nie przeszkadza... przynajmniej mi osobiscie
zen of screaming to faktycznie zajebisty "podrecznik" do nauki growlu. lista osob ktore uczyly sie u melissy cross mowi sama za siebie
A wie ktoś od którego roku życia można growlować? Bo ja taka młoda jestem, a powiadają, że mam głos jakbym miała zardzewiałe żyletki w gardle.
A tak poza tym.. Mężczyźni, np. Dead z Mayhemu, okaleczają się, żeby głos był coraz gorszy.. Czyli w rzeczywistości mają normalne głosy?